2777
2789
عنوان

بارداری

172 بازدید | 18 پست

سلام خانما به امید خدا فردا میرم سونوی قلب جنین فردا هفت هفته و یک روزم هستش لطفا برام دعا کنین. کیا هفته هفت رفتن سونو؟

صداقت عالی ترین شکل احترام است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 5 هفته و5 روز رفتم قلب تشکیل نشده بود یه ساک جنین بود بدون ضربان 

7 هفته 1روز رفتم دوتا ساک بارداری با ضربانات قلب منظم 😶

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

به سلامتی منم هفت هفته رفتم قلبش تشکیل شده بود ۱۲ روزه که دنیا اومده ان شالله فردا صدای قلبش رو میشنوی 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
ایشالااااا صدای قلب زندگیو بشنویییی😍😍😍 علائم داری؟حالت تهوع ویار ؟

ممنون عزیزم. نه والا به جز خواب آلودگی هیچ علائمی ندارم فقط دوس دارم بخوابم🥴

من آخرای شش رفتم البته برای سونو قلب نبود برای دیدن ساک بارداری و جنین بود ولی دیدم که نبض داره و ضر ...

خداروشکر خیالت راحت شده الان هفته چندمی؟

به سلامتی منم هفت هفته رفتم قلبش تشکیل شده بود ۱۲ روزه که دنیا اومده ان شالله فردا صدای قلبش رو میشن ...

خداروشکر خدا حفظش کنه.ممنون عزیزم

خداروشکر خیالت راحت شده الان هفته چندمی؟

هفته ۲۷ نه خیالم راحت نیست بارداری سختی داشتم و دارم امروز هم که فهمیدم هموگلوبین خونم به شدت پایینه باید برم پیش فوق تخصص خون از ظهر همش گریه گریه هستم نگرانم همش  برام دعا کن ، امیدوارم شما بارداری راحت و بی دردسر و سلامتی داشته باشی