دل_رحم مدیر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 عنوان خیلی تشنمه😟😟😟😟 | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 18 پست فردا آزمایش قند بارداری دارم از ساعت ۸ غروب دیگه چیزی نخوردم که ناشتا باشم تا ۸صبحبنظرتون ۱۲ ساعت زیاده براناشتایی؟؟ ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد 1401/10/04 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 اگه دیر میخوابی ،خب باید دیرتر شام میخوردی نه ۸. اگه ضعف داری بذار ی روز دیگه. الان ساعت ۱۲،بیدار ... گشنم نیست فقط تشنمه عزیزم ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4265 من همون صبحشم که خاستم برم یه چیکه آب خوردم تشنه م بود اخه😅 خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 ممنون از همتون دوستان من برم چندتالیوان اب بخورم🤣🤣🤣😅 ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
مهلابانوووو عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 2011 اخه زدم گوگل نوشته بود ۱۲ساعت نمیدونستم میشه اب خورد ن باید ۸ساعت کامل باشی ناشتااب هم نباید خورد چون خون رقیق میشه و جواب اشتباههمون۶-۸ ساعت ک نخوری کافیه من از۲شب دیگ نخوردم صب۸:۳۰-۹ ازمایش دادم گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️