2777
2789
عنوان

پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 29 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عه راستی من اگه شیمی محض یه شهر دیگه رو قبول شم میتونم واحدای عملیشم نرم ؟فقط امتحان عملیشو بدم؟😅🙄

عملی فکر کنم نمره حضور در کلاس داره برا میانترم

مگه استاد بات راه بیاد و یه تکلیف دیگ بت بده بخاطر دوری راه

درخواست دوستی ندین   
عملی فکر کنم نمره حضور در کلاس داره برا میانترم مگه استاد بات راه بیاد و یه تکلیف دیگ بت بده بخاطر ...

اگه شانس منه که کل کلاساشو باید شرکت کنم 

یعنی اگه میان ترمو کلا صفر بده فقط با نمره پایانی نمیشه اون واحدو پاس کرد؟

ببخشید سوالام زیاد شد😓

اگه شان س منه که کل کلاساشو باید شرکت کنم  یعنی اگه میان ترمو کلا صفر بده فقط با نمره پایانی ن ...

میانترم از 8

پایان ترم از  12

این نمره برا کسیه که میانترم داره با هم جمع میشن 

اگه میانترم اصلا نداشته باشی نمره امتحانت در 10ضرب و بر شش تقسیم میشه

درخواست دوستی ندین   

@لواشکآلبالو  

سلام ببخشید من باز مزاحم شدم 😶😅

دانشگاه شهرمون دوره هرچیم به مسئولاش زنگ میزنم وپیام میدن جواب نمیدن😒💔

چنتا سوال برام پیش اومده فقطم به شما دسترسی دارم ممنون میشم جواب بدید😅❤❤

۱)بعد یه ترم وگذروندن ۱۲ واحد با معدل بالای۱۲ انتقالی میدن؟مهمونی چی؟

۲)اگه پیام نور شهر دیگه رو قبول شدم برای ثبت نام باید حضوری برم یا میشه از طریق سایت مدارکمو برگذاری کنم؟

۳)مسئول ثبت نام دانشگا شهرمون بهم قول داد که برای ظرفیت تکمیلی کاری کنه قبول شم حالا سوالم این هست که واقعا کاری از دستش بر میاد؟(بند پ) یا دروغ گفته وخود سنجش بر اساس سوابق قبول میکنه ؟اگه اینجوریه به خودم زحمت ندم و همون تو خونه خودم انتخاب رشته کنم؟کلا بنظرتون برا ثبت نام برم دانشکاه یا خودم ثبت نام کنم؟

@لواشکآلبالو     سلام ببخشید من باز مزاحم شدم 😶😅 دانشگاه شهرمون دوره هرچیم به مسئولاش ...

سلام 

ازترم دوم تا هر وقت بخوای میتونی انتقال موقت یا همون مهمان بگیری..داخل سیستم گلستان خودت درخواست  انتقال رو ثبت کنه خیلی آسونه 

ثبت‌نام زمان کرونا من غیر حضوری انجام دادم ..اون موقع دانشگاه ها کلا خدماتشان غیر حضوری بود و بارگزاری میکردم تو سیستم  ..ترم آخر رفتم تشکیل پرونده دادم و مدارکم حضوری بردم دانشگاه ..دانشگاه ما ترم آخر ازم قبول کرد مدارکم رو  ..بستگی به دانشگاه مرکز داره که بات راه بیاد یا نه 

در مورد تکمیل ظرفیت تا جایی که می‌دونم بر عهده سنجش هست 

..ثبت‌نام اگه دانشگاه اجازه میده غیر حضوری انجام بده .. دانشگاه ما اجازه داد .. بعضی جاها اجازه نمیدن

درخواست دوستی ندین