2777
2789
عنوان

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد 💞

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 54 پست
بله عزیزم شما هم جز ۹۹درصد کاربرای دیگه🤭

😅عزیزم انشالله بهترینها برات رقم بخوره😘❣

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
منظورم مورد ظلم واقع شدن نیست .. منظورم همینکه همیشه تنهایی با همه چیز روبرو شدم همیشه خودم پشت خودم ...

متوجه منظورت شدم من خیلی نتونستم منظورم برسونم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅عزیزم انشالله بهترینها برات رقم بخوره😘❣

فداتون همچنین برای شما💜💋💜

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من دلم میخواد قوی باشم یه مادر قوی براب بچه هام ولی متاسفانه خیلی ضعیفم...  کارها و حرفهای شوهر ...

از همین الان شروع کن که حال دلت خوب کنی امتحان کن ببین چی باعث میشه یه کم انگیزه بگیری از حالت افسردگی حتی شده یه کوچولو دور بشی کتاب خوندن یا موسیقی گوش کردن خیلی کمک میکنه 

همین که میخوای یه مادر قوی باشی خیلی باعث افتخار 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
دخترایی که از خانواده های سختگیر به هدفشون میرسن موفق ترن و قوی تر 

مگه خانواده سختگیر اجازه میده دخترش به هدفش برسه ؟ نه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگه خانواده سختگیر اجازه میده دخترش به هدفش برسه ؟ نه 

گاهی آدما مجبور میشن هدف هاشون با نوع سبک زندگیشون عوض کنن اگه آدم کوچک ترین کاری هم تو زندگیش انجام بده که باعث بشه از دیروزش بهتر باشه زندگیش شادتر میشه خودش هم آدم خوش حال تری میشه به نظر من این که بشینی و بگی خانواده من سختگیرن بس من هیچ کاری نکنم یه جورایی انگار داریم خودمون گول میزنیم 

گاهی آدما مجبور میشن هدف هاشون با نوع سبک زندگیشون عوض کنن اگه آدم کوچک ترین کاری هم تو زندگیش انجام ...

اخه روزمرگیه کلا که 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه روزمرگیه کلا که 

خوب خودت عوض کن 

اگه نتونستی بیرون از خونه بری دوره های انلاین مختلف تو خونه بگیر مشغول شو

خوب خودت عوض کن  اگه نتونستی بیرون از خونه بری دوره های انلاین مختلف تو خونه بگیر مشغول شو

چه دوره هایی ؟  اینا که  به درد نمیخورن .

من شنیدم توی زندان هم  مردم خیاطی میکنن . کارهای هنری انجام میدن و.....      داخل زندان بودن پیشرفت نمیاره 

چه دوره هایی ؟  اینا که  به درد نمیخورن . من شنیدم توی زندان هم  مردم خیاطی میکنن . ...

از همه بهترش به نظر من یادگرفتن زبان جدیده کلاس های انلاینم داره 

از همه بهترش به نظر من یادگرفتن زبان جدیده کلاس های انلاینم داره 

زبان انگلیسی رو بلدم . 

زبان انگلیسی رو بلدم . 

خوب این که خیلی خوبه اگه مدرک معتبر داری میتونی ترجمه قبول کنی یا یه زبان دیگه شروع کنی