2777
2789
عنوان

حالم از زنای زن ستیز بهم میخوره 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 40 پست

یا خانم شوهرش بهش خیانت کرده میگه حتما یه چیزی براش کم گذاشتی ،بیشتر بهش اهمیت بده ، اونوقت وقتی خانم خیانت کنه حکم اعدام صادر میکنن ، اگر حکم اعدام صادر میکنن باید هم برای خانم باشه هم آقا ، اگرم حکم میدن به محبت بیشتر باید هم برای خانم باشه هم آقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقيقا مادرشوهر من وقتي شوهرم بهش ميگه امروز يكم تو كاراي خونه به خانمم كمك كردم مياد بهش ميگه ما زن ...

انگار خودشون زن نیستن ..

بااین مغزتی مریضشون

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

یا خانم شوهرش بهش خیانت کرده میگه حتما یه چیزی براش کم گذاشتی ،بیشتر بهش اهمیت بده ، اونوقت وقتی خان ...

وای وای آدم آتیش میگیره ازاین افکارپوسیده

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

منم یه بار یه تاپیک مشابه زدم البته تجاوز نشده بود ریختن سرم که چرا جیغ نزدی چرا فرار نکردی حتما لباست فلان بوده🤦🏻‍♀️ البته تعداد کسایی اینا رو گفتن کم بود

یه عده هم میگفتن میخوام پربازدید شم

انقد اذیتم کردن دو ماه نیومدم سایت

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
مثل اینکه دوستان اشاره میکنن ادعای روانشناس بودنم داره

اون دختر خانوم گفت کار متجاوز ۷ دقیقه تمام طول کشیده، ایشونم گفت تو روانشناسی و بین زن و شوهرا ۱۰ دقیقه طول میکشه و احتمالا شما خودتم دوست داشتی( همکاری کردی) که ۷ دقیقه طول کشیده...

زن ستیزی نبود از نظر من.

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *