2777
2789
عنوان

خال صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 29 پست

ببخشید اسی اینجا میپرسم 🙏🏻

لطفا اگ راهکاری برای جوش بعد اصلاح دارین بگین 

دیروز اصلاح کردم ژل بعد اصلاح و.ضد جوشم استفاده کردم و امروزم مرتب از ضد جوش استفاده کردم اما صورتم قرمزه و دست میکشم جوش های زیر پوستی احساس میکنم🥺 اگه تا فردا پر جوش بشم چی خیلی برام مهمه تا فردا بهتر شن

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم میخام ولی میترسونن منو  میگن سرطانی میشه و نمیدونم چی چی

فامیل ما انجام داد.والا هیچ یک ماه نشد سینه ش توده درومد.دکترش گفته بود چرا خال ت رو برداشتی. اون‌باعث شده توده دربیاد

ببخشید اسی اینجا میپرسم 🙏🏻 لطفا اگ راهکاری برای جوش بعد اصلاح دارین بگین  دیروز اصلاح کردم ...

وای منم همین شکل دارم هرکار میکنم یا با هر روشی اصلاح میکنم باز جوش میزنه بنظرم لیزر بری خوبه

آپوبنگپو💜💜
ببخشید اسی اینجا میپرسم 🙏🏻 لطفا اگ راهکاری برای جوش بعد اصلاح دارین بگین  دیروز اصلاح کردم ...

ببین از ژیلت مخصوص خانومها استفاده کن.تا یک‌روز بعدش هم آب به صورتت نزن. فقط همین

وای منم همین شکل دارم هرکار میکنم یا با هر روشی اصلاح میکنم باز جوش میزنه بنظرم لیزر بری خوبه

اخه خیلی بوره موهای صورتم میگن تاثیر عکس میذاره لیزر 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

عزیزم فکر نکنم کسی اندازه من خال برداشته باشه من سی تا خال از صورتم سوزوندم همشونم ریز و هم سطح با پوستم بودن ولی از بس زیاد بودن خیلی تو چشم میومدن حدود ده سال پیش شد پونصد تومن دکترم گفت تا پنج تاش ساید برگرده ولی فقط دوتاش برگشت بعدم اولش جاشون کال میشه ولی ترمیم کننده که میزنی فوری خوب میشن الان اصلا دیگه جاشون معلوم نیست