عام آخه منم معدل کل ۱۸/۵۰ شدم ولی کتبی ۱۴/۸۰ واسه همین خیلی میترسم قبول نشم اونا همه ۱۷ بودنننن
من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________ حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت میآیی و میبینی بیش از آنکه تصور میکردی دوام آوردهای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق میگردی_________
یعنی رشته اش ریاضی هست دیگه؟ اما بستگی داره چه گرایشی از مهندسی پزشکی رو دوست داشته باشه. گرایش بایومتریال هم بد نیست اگر کار تحقیقاتی و آزمایشگاهی دوست داره. ما در گرایش بایوالکتریک وابسته به خارج هستیم و بچه هایی که لیسانس برق دارن بعد فوق لیسانس مهندسی پزشکی بخونن تو ایران شرایط شغلی بهتری دارن. البته تو این بخش هم در حد کالیبراسیون دستگاه های پزشکی اونم شاید بتونه موفق بشه چون دست یه گروه مافیایی کشوری هست که همه بیمارستان های ایران رو قبضه کردن. یا اگه دوست داره در سطح دکترا بخونه که مدرس بشه. اما اینکه میگید حقوقش و پولش چقدره سوال شماست یا دغدغه خودش؟
اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری
خودش . و البته منم میخوام بدونم که بیخود راه الکی نره بچم
من که کامل توضیح دادم. بهترین شرایط مال اونی هست که برای ادامه تحصیل فوق لیسانس و دکترا مهاجرت کنه. اما اگه فقط میخواد درس بخونه که شغل داشته باشه. میتونه رشته برق بره بعد از اون تصمیم میگیره با لیسانسش کار کنه. یا اینکه فوق لیسانس مهندسی پزشکی بخونه. با لیسانس مهندسی پزشکی هیچ خبری نیست. اما برق ( البته اگه دوست داره چون رشته آسونی نیست) بد نیست و بهتر میتونه بعد لیسانس برای خودش تصمیم بگیره. علاقه ای به فیزیک و ریاضی در سطح بالا داره؟
پس به دردش نمیخوره. لیسانس مهندسی پزشکی یعنی بیکاری. رشته برق هم رشته ای پر از ریاضیات و فیزیک پیشرفته هست که ممکنه زده بشه. چرا نمیره تربیت معلم. بهترین شغل برای خانم ها تدریس هست. چیزی که من از مادرم شنیدم و گوش نکردم. البته من برق خوندم و بعد مهندسی پزشکی. اما کارم مخابرات هست. اما به قول مادرم شغل معلمی برای زنی که مادر هم هست بهتره. ۳ ماه تابستون تعطیل. و همه تعطیلات مدارس هم تعطیل