2777
2789
عنوان

دنیای دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 18 پست
کاش اونطوری باشه فقط من میخوام عزیزانم پیشم باشن

ما با مرگ از بین نمیریم بلکه قراره ادامه ی زندگیمون رو در دنیای بعد داشته باشیم...تنها فرقش اینه که درکمون بیشتر میشه و دیدمون بازتر میشه و میتونیم حقیقت ها رو ببینیم...ما قراره این لباسی که به عنوان جسم رو داریم عوضش کنیم و یک لباس زیباتر بپوشیم که بتونیم در دنیای بعد که زیباتره در کنار خانوادمون و کسایی که همین دنیا کنارشون بودیم زندگی کنیم...ما آیینه خداییم و کسی که آیینه خداست از بین نمیره چون بینهایته و محدود نیست و این زندگی همیشگیه....مرگ فقط یک تجربه ای هست از تجربه های ما که توی زندگی داریم...

ما با مرگ از بین نمیریم بلکه قراره ادامه ی زندگیمون رو در دنیای بعد داشته باشیم...تنها فرقش ای ...

خب عزیزم اینکه میگی مثلا چجوری؟؟مگ میشه من نشنیدم آخه مثلا چندسالمونه تازه ب دنیا میایم تو خانوادمون ینی چی همون سن وسالی ک هستیم اونجام هستیم یان ؟؟؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب عزیزم اینکه میگی مثلا چجوری؟؟مگ میشه من نشنیدم آخه مثلا چندسالمونه تازه ب دنیا میایم تو خانوادمون ...

سن و سال یک عدد هست که ساخته ی ذهن خودمونه...وقتی شما وجودتون بینهایت هست دیگه اصلا زمانی در کار نیست و زمانی وجود نداره....مثل خواب که وقتی درونش هستید اصلا زمان براتون بی معنیه....شما با حال درونتون اونجا هستید