2777
2789
عنوان

دنیای دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 18 پست
کاش اونطوری باشه فقط من میخوام عزیزانم پیشم باشن

ما با مرگ از بین نمیریم بلکه قراره ادامه ی زندگیمون رو در دنیای بعد داشته باشیم...تنها فرقش اینه که درکمون بیشتر میشه و دیدمون بازتر میشه و میتونیم حقیقت ها رو ببینیم...ما قراره این لباسی که به عنوان جسم رو داریم عوضش کنیم و یک لباس زیباتر بپوشیم که بتونیم در دنیای بعد که زیباتره در کنار خانوادمون و کسایی که همین دنیا کنارشون بودیم زندگی کنیم...ما آیینه خداییم و کسی که آیینه خداست از بین نمیره چون بینهایته و محدود نیست و این زندگی همیشگیه....مرگ فقط یک تجربه ای هست از تجربه های ما که توی زندگی داریم...

ما با مرگ از بین نمیریم بلکه قراره ادامه ی زندگیمون رو در دنیای بعد داشته باشیم...تنها فرقش ای ...

خب عزیزم اینکه میگی مثلا چجوری؟؟مگ میشه من نشنیدم آخه مثلا چندسالمونه تازه ب دنیا میایم تو خانوادمون ینی چی همون سن وسالی ک هستیم اونجام هستیم یان ؟؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب عزیزم اینکه میگی مثلا چجوری؟؟مگ میشه من نشنیدم آخه مثلا چندسالمونه تازه ب دنیا میایم تو خانوادمون ...

سن و سال یک عدد هست که ساخته ی ذهن خودمونه...وقتی شما وجودتون بینهایت هست دیگه اصلا زمانی در کار نیست و زمانی وجود نداره....مثل خواب که وقتی درونش هستید اصلا زمان براتون بی معنیه....شما با حال درونتون اونجا هستید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز