2777
2789
عنوان

جاریِ حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 79 پست
آخه چند سالی میشه باهم قهریم

خب از پله ک این دفعه شوهرت خواست بیاد قبلش برو پایینش الکی خودت به یه بهونه ای بعد بلند بگو وای عزیزم راهرو چقد بوی خوب میده ادم کیف میکنه پایین میاد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه خودشونم راه رفتشون از اینور نیس...هر در حیاط میرن بیرون

یجوری خودت بزن به اون راه برو اون طرف دری ک عطر میزنه 

قشنگ عادی همه چی نشون بده بیشتر میسوزه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

یجوری خودت بزن به اون راه برو اون طرف دری ک عطر میزنه  قشنگ عادی همه چی نشون بده بیشتر میسوزه

همین کارو کردم...ولی فکرای بد به سرم میزنه...میخوام ببینم بقیه چه فکری میکنن

همین کارو کردم...ولی فکرای بد به سرم میزنه...میخوام ببینم بقیه چه فکری میکنن

اینجا اصلا گوش نکن فکر بد نکن اینجا مغز منحرفشون یسری ها میگن اصلا چیزی نیست عزیزم نگران نباش 

امیدوارم...مرسی عزیزم

اسفند دود کن هرروز خونت چهار گوشه خونت سرکه بریز ک دعوا دور میکنه،خواهش میکنم عزیزم 

مشکوکه قضیه؟😄

نه اصلا مشکوک نیست عزیزم به جاریت مشکوک نباش 

می‌دونم اینم از مضرات نی نی سایت هست 😅😅😅ولی هر کسی از هر خانواده ای اینقد بی شرف و بی حیا نیست که چشم داشته باشه به برادر شوهرش