2777
2789

گی چیه؟ 

نگو منظورت همون کلمه بی ادبیه 🤔🫣🤭

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمت گرم حرفشو به کتفتم نگرفتی و درست کردی بعنوان غذا🤣🤣🤣🤣

ارع بابا ینی چی اخه برکت خداست بخوره دیگه

فوقش بعد شام میوه و پفیلا هم میارم😅

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

وای من خوابم برد بعد  می شنیدم یکی صدا میزنه مامانی مامانی مامانی فکر کردم دارم تو خواب می‌شنوم 

نگو پسرم تو دستشویی منتظر بود برم بشورمش   

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
اخه اصلن هیچ آشی رو بلد نیستم بپزم منتظر میشم یکی بپزه برام بفرسته سالی یکی دوبار بیشتر آش نمیخورم ...

منم بلد نیستم چون همسرم هم نمیخوره تلاش نمیکنم یاد بگیرم فوقش مادر همسرم هر چند مدت یکبار میپزه برام می‌فرسته 

تازه من قورمه سبزی هم بلد نیستم و نمیپزم چون همسرم اونم نمی‌خوره   

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
چقدر حوصله داری باو  می شینی برا خودت کوفته میپزی     حالا من بودم یه نون خشک میزدم ...

🤣🤣🤣 کوفته از قبل آماده داشتم فریز بود وگرنه کی حال داره

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

🤣🤣🤣 کوفته از قبل آماده داشتم فریز بود وگرنه کی حال داره

احسنت 

ولی با کمک کدوم دوستان دقیقا به زرشک پلو رسیدی   

چرا من نبودم خائن

منم بلد نیستم چون همسرم هم نمیخوره تلاش نمیکنم یاد بگیرم فوقش مادر همسرم هر چند مدت یکبار میپزه برام ...

شوهر منم نه آش میخوره نه سوپ

ولی خودم خیلی اهل آشم

مگه میشه کسی قورمه سبزی دوست نداشته باشه😫😫😁😁

احسنت  ولی با کمک کدوم دوستان دقیقا به زرشک پلو رسیدی     چرا من نبودم خائن

درود 

خدایا امشب چرا همه میگن خائن بهم تاپیک بغلی بودیم😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*