2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی .چون چیزی تو خونه ندارم شدیدا هوس قورمه سبزی کردم .ولی عنتر آقا نمی خره چیزی 

نه اینکه بگم پول ندارها نه بخدا معلمه که از همه بیشتر بهش پول میدن نزدیک ۱۸ تومن ماهی داره .ولی نمی خره .کاش مادر داشتم وبهش میگفتم برام قورمه سبزی می پخت ومیرفتم خونش ومیخوردم.

قرار نبود چیزی داشته باشیم چون شام نمیخوریم  اما پسر کوچولو دوستم مهمونمون شب براش سوپ مورد عل ...

عزیزم نوشجونتون ،دستتون دردنکنه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

فکر کنم شما بهش میگید سیرابی😐😅

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
خب چرا زرشک پلو دوس نداری؟؟

دوست دارم برای فردا نگه میدارم کار خودمو دارم راحت میکنم😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هیچی .چون چیزی تو خونه ندارم شدیدا هوس قورمه سبزی کردم .ولی عنتر آقا نمی خره چیزی  نه اینکه بگ ...

الهی بگردم عزیزم ،چقد افتضاح ،بخدا مردا همشون پاک دیوونه شدن 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست