2777
2789
عنوان

مرد بی احساس

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 34 پست
آره انجام دادیم دکتر گفت ۶۰ درصد متناسبید

خیلی خوبه که تست رو انجام دادید. توی تست های شخصیت شناسی، تیپ شخصیتی آدم ها مشخص میشه. بعضی از آدم ها واقعا قادر به شناخت، تفکیک و بروز احساسات خودشون نیستند. اتفاقا در جامعه خیلی آدم های موفقی هم محسوب میشن ولی این جنبه رو هم دارن که نمی تونن به جهان احساسی نگاه کنند. اگر همسرت هم جزو این تیپ شخصیت ها باشه، نمی تونی تغییرش بدی. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس مدلشه ، دیگه ببین همینطوری با این مدل مشکل داری یا نه‌،به این فک نکن بعدا تغیر میکنه ممکنه تغی ...

اره خودشم میگه من همینم بحث بی محلی نیست ولی تازگی ناراحت شده چرا باباش مریض بوده ازش خبر نگرفتم باید میگرفتم؟خودمم دیگه واقعا نمیدونم😅

اره خودشم میگه من همینم بحث بی محلی نیست ولی تازگی ناراحت شده چرا باباش مریض بوده ازش خبر نگرفتم بای ...

نمیدونم باید خبر میگرفتی یا نه 

یعنی میدونی اینکارا بایدی نیس

اما به نظر من تو دوران اشنایی نباید از هیچی ناراحت شد فقط باید مبنارو گذاشت بر این که این ادم همینطوریه تو میدونی همینطوری بپذریش یا نه ، یعنی ایشونم بهتره همینکارو کنه شما همسنطوری هستید خیلی ادم پیگیری برای حال ادما نیستید با این مدل و شخصیت اوکیه یا نه !

انتظار و توقع نباید داشت 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻