2777
2789
عنوان

اگه ... چیا میخریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چگونه ناگهان پول دستت آمد  ؟ 

من ۲ میلیون و ۷۰۰ دارم اخر  این ماه مامانم بهم ۴۶۰۰ میده . 

میخوام برم یاسوج خرید کنم 😐 از شوق و ذوق شبا تو تخت اینور اونور میشم . 

البته بگما مخالف مصرف گرایی ام چون ب طبیعت و افکار جامعه اسیب میزنه من ب این قصد میخوام برم خرید یهویی بیش از حد چون دیگه تا دانشگاهم هیچی نمیخوام بخرم چون خیلی گرون میشن چیزا  . چیزاییم ک میخوام بخرم شامل اتو مو مکس و چندتا  پالتو کتی و کاپشن و یکی دوا شال و یه نیم بوت . 

چگونه ناگهان پول دستت آمد  ؟  من ۲ میلیون و ۷۰۰ دارم اخر  این ماه مامانم بهم ۴۶۰۰ می ...

پول دستم نیومده والا یکی بهم گفته یه لیست از چیزایی که دلم میخواد بخرم بنویسم ولی خودم چیزی به ذهنم نمیاد

چون منم ازاینادوست دارم ولی جلومامانم بپوشم😂😂😂نمیشه دیگه

😂😂

حالا فک کن یه بیکینی خوشگل بخریم کجا بپوشیم تو استخر ک اجازه نمیدن دو تیکه بپوشی 

بعد اصلا هرجا میگردم اون مدلی که میخوام ندارن ایشالا سفر خارجه برم میخرم😎

پول دستم نیومده والا یکی بهم گفته یه لیست از چیزایی که دلم میخواد بخرم بنویسم ولی خودم چیزی به ذهنم ...

خب چندتا کتاب . کتاب تسلط بر زندگی . کتاب ده راه رهایی از افکار سمی . اینارو بگو بخره برات . و اینکه بنظرم برا موقعیتای بحرانی بگو چیز بخره 

عینک محافظ چشم قیمتشم زیاد نی .  یه خورده وسایل ورزش و پیاده روی . یه پالتو ضخیم یا کاپشن ضخیم یرا یوقت اگر جنگ شد فرار کردی  سر از جای سردی در اوردی بتونی بپوشی یخ نزنی . گوش گیر برا وقتی میری عروسی چون بی فرهنگا صدای ضبطشون خیلی بنلده .