2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست
الان چند هفته ای ؟  منم دارم میمیرم . داره دیگه ۱۶ هفته میشم نمیدونم این حساسیت به بو و عذاب ک ...

من تقریبا ۱۲ هفته ام 

اخ اخ گفتی بووووو من همسایه تازه بچش به دنیا اومده همش بوی کباب کردن گوشت میاد و من بیچاره از بوش تو توالتم 🥺🥺🥺🥺🥺

شوهرم طفلی میره حموم از بوی شامپو صابون بدم میاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خودمون حالمون بده بقیه ام بیچاره ها گیر ما افتادن

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
من تقریبا ۱۲ هفته ام  اخ اخ گفتی بووووو من همسایه تازه بچش به دنیا اومده همش بوی کباب کردن گوش ...

بخدا 

من همش میترسم نکنه تا نه ماه این باشه وضعیت 

چیکار میکنی تو ،😭😭😭😭😭

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قرصی میخوری و چند ساعت یکبار؟

گفته حالت تهوع داشتی بخور 🙄🙄🙄 من بیچاره همش دارم ولی اکثرا اگه نیم ساعت مونده به غذا حالم بد بشه بعدش میخورم تا ساعت تحمل بالا میبره جلو خودم میگیرم 

این قرص داده شبی یکی میخورم

گفته حالت تهوع داشتی بخور 🙄🙄🙄 من بیچاره همش دارم ولی اکثرا اگه نیم ساعت مونده به غذا حالم بد بشه ...

یعنی این دو تا قرصو شبی یکی میخوری؟ 

یکیش که مولتیه اونیکی هم دمیترون انگار همون اندانسترون ۴

منم میخورم ولی حالمو که عوض نمیکنه فقط بالا ممکنه نیارم باهاش

سَروین قشنگه

اسم با ن

نیلا

نیوشا

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
همش هم تو نت هستم بخاطر حالم  میگم نکنه تاثیر بدی داشته باشه 😭😭😭😭

ببین اینو نمیدونم والا ولی یه چیز اثر داره من سر دختر اولی شب ها قشنگ یازده تا دوازده میخوابیدم به دنیا اومد بجز دو سه شب اول بعد دیگه دقیقه یازده تا دوازده خواب بود .

ولی سر دومی شب ها خواب نداشتم فکر کن تا چهار پنج صبح بیدار بودم بعد میخوابیدم به دنیا اومدم یعنی دقیقااااا شب ها دهن منو ....... میکرد تا شیش هفت ماهگی همین بود الان تنها کاری که میکنم شب زود میخوابم 

بخدا  من همش میترسم نکنه تا نه ماه این باشه وضعیت  چیکار میکنی تو ،😭😭😭😭😭

🥺🥺🥺🥺 من همش میگم خوب میشم زود

سر قبلی ها تا ماه آخر اینجوری بودم .

ولی خدا رو شکر به خاطر همین موضوع کلا شیش کیلو بیشتر اضافه نکردم که بچه به دنیا اومد همش وزن خودش و جفت بود تازه دو کیلو کمتر از قبل شدم 

بچه ی اولته؟

نه سومی 😁 سخت دوران بارداری ولی انصافا شیرین بچه دوتا اولی الان با هم بازی میکنن کاری به من ندارن حالم بده تو کارها کمک میکنن

یعنی این دو تا قرصو شبی یکی میخوری؟  یکیش که مولتیه اونیکی هم دمیترون انگار همون اندانسترون ۴ ...

نه مولتی شبی یکی 

اون یکی نیم ساعت قبل صبحونه و نهار و شام میخورم اینجوری یکی دو ساعت غذا تو دلم میمونه حداقل

🥺🥺🥺🥺 من همش میگم خوب میشم زود سر قبلی ها تا ماه آخر اینجوری بودم . ولی خدا رو شکر به خاطر همین ...

خدا برات نگهشون داره اما من میگم آدم ۳۰ کیلو اضافه کنه ولی ویار نگیره 

یعنی روزی سه تا؟ 

اره عزیزم روزی سه تا میشه بعضی وقت ها یادم بره بخورم مثل الان که یادم مثلا الان انار دون شده کنارم هستدهر دو دقیقه یه دونه تو دهنم میزارم طعم دهنم عوض میشه مال من باعث میشه حالت تهوع کنترول کنم