رارافامه مدیر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 649 عنوان امپول hcg | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 20 پست خانما من ۶ روز از تزریق میگذره اصلا اعلایم آزادسازی تخمک رو ندارم میشه یکم راهنمایی کنین خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 1401/10/04 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رارافامه مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 649 ان شاالله ان شاالله شما هم این ماه بارداری توکل به خدا خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم
0baran0 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2815 واقعا ازت ممنونم گل ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده منم این ماه باردار باشم انشالا خدا بهت هدیشو بده واقعا جذابه بعد از یه انتظار مزخرف خیلی حس خوبیه از خدا میخوام حال دلتو خوب کنه I’m happy 😆
رارافامه مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 649 انشالا خدا بهت هدیشو بده واقعا جذابه بعد از یه انتظار مزخرف خیلی حس خوبیه از خدا میخوام حال دل ... فدات قشنگم ایشالله خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم
nora_nazanin عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 376 چرته هیچی نخون چون علائم همه یکی نیست ترشح هم مال زمانیه ک باردار میشی من ترشح از دوروز قبل موعد داش ... سلام عزیزم منم دیشب امپول زدم میشه بیاین اقداماتتون بعداز تزریق به چه صورت بود
0baran0 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2815 سلام عزیزم منم دیشب امپول زدم میشه بیاین اقداماتتون بعداز تزریق به چه صورت بود هیچی عزیزم ۱ ساعت بعد تزریق امپول نزدیکی گفتن باید داشته باشی نیم شاعت قبل نزدیکیم گفتن ی امپول پروژسترون مرد بزنه بهتره I’m happy 😆