2777
2789
عنوان

وزن جنین

293 بازدید | 15 پست

سلام،هفته۳۰ ام بارداری ام امروز رفتم سونوگرافی دکتر گفت ۸ روز نسبت به سنش کوچیکتره یعنی وزنش کمه بنظرتون نگران کننده س چه چیزای باید بخورم که سریع وزن بگیره جنین چون گفته ۲ هفته دیگه باید بازم برم سونو خیلی نگرانم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم گرمی بخور

شیر خرما هم بخور چون قد جنین رو هم افزایش میده

دوغ و ماست نخور 

غذاهایی گوشتی که تو خونه پخته میشه بخور

پرهیز از فست فود و غذاهایی کنسرویی

من عاشق کشورم و رهبر شهیدم هستم . خدایا محافظ رهبر عزیزتر از جانم امام مجتبی باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت و مدافعان و محافظان وطن واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

من ۲۷ هفته رفتم سونو وزنش۱کیلو۲۳ گرم بود طبیعیه یاکمه؟

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

منم هفته ۱۹ هستم ۲۷۰گرمه تازه فردا میخوام سونو رو ببرم نشون دکترم بدم ولی دکترسونو گفت وزنش خیلی خوبه من اصلا قرصای ویتامین رو نخوردم حالمو بد میکرد اما هرشب بدون استثنا یدونه ژله رو میخورم حس میکنم اون خیلی اثر داره 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
نرمال نیس..؟!همینجوری باید باشه دیگ😐البته وزن بچه من ۱۷۰۰بود ولی توی وزن گیری جنین میزنن ک هفته ۳۰و ...

نمیدونم والا ولی خیلی استرس گرفتم گف بگو دکترت دارو بنویسه بخور دوهفته دیگه سونو داپلر حتمااا بیا انجام بده بعد کلا دوتا سونوی قبل تر رفتم الان باید ۳۰ هفته باشم این گف ۳۲ هفته نمیدونم کلا تشخیصش اشتباه بوده یا نه خیلی استرس گرفتم