2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

جدی یا پنج تن 

ببین پسر من کلا از بچگی با آمپول مشکل داره و میترسه یعنی همه آمپولاش همینجوری زده به زور خودشم همکاری نمیکنه سفت میکنه و تکون‌میخوره دردش زیادتر میشه

قدش ۱۴۹ وزنشم ۳۰کیلو بیشتر نیستا هنوز بچس پسرم نه سیبیل داره نه صداش مردونه شده هیچی😂

شما اصلا سفت نکن به آمپولم‌نگاه نکن  چندسالته؟اگه حس می‌کنی ممکنه تکون‌بخوری به مامانت یا یکی بگو همراهت باشه که نگهت‌ داره به دکترم بگو می‌ترسی خب قرص بده 

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
ببین پسر من کلا از بچگی با آمپول مشکل داره و میترسه یعنی همه آمپولاش همینجوری زده به زور خودشم همکار ...

۱۷ سالمه ببین من اصلا واکنش صدا ندارم یعنی جیغ و ای و اوی اصلااا واکنش بدنی یه وقت دیدی پا شدم رفتم 

می‌دونی معمولا میکشم 

۱۷ سالمه  من کلا واکنش صدا ندارم که جیغ بزنم و ای و اوی کنم فقط واکنش بدنی یه وقت دیدی پاشدم ر ...

اوه یعنی پسر منم ۱۷سالش شد قراره اینطوری آمپول بزنه هنوز؟😐😂🤦‍♀️

باز خداروشکر صدا نداری نمیدونی پسر من یه جوری گریه میکنه دلم براش هلاک میشه 

عزیزم اگه لازمه باید بزنی تا خوب شی ولی بگو شاید قرص بده 

از خانوادت کسی بلد نیس آمپول بزنه؟بیرون خیلی بد میزنن من همسرم پزشک هستن آمپولای منو خودش میزنه خیلی دستش سبکه ولی خب میگه هیچ وقت دلش نمیاد مال پسرمو خودش بزنه می‌بریم بیرون تزریقات اونجا بد میزنن اذیت میشه

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
واییی کلا می‌دونی مامان من با آمپول جوره اصن دوست داره آمپول بعد معمولا وقتی دکتر میرم تا دکتر میگ آ ...

حالا من همینقدر به اندازه مامانتون مخالف آمپولم خصوصا واسه بچه ها و پسرم🤦‍♀️خب وقتی قرص هست چرا امپول؟ البته به جز مواقع ضروری که واقعا آمپول نیازه

اوه یعنی پسر منم ۱۷سالش شد قراره اینطوری آمپول بزنه هنوز؟😐😂🤦‍♀️ باز خداروشکر صدا نداری نمیدونی پ ...

چرا ولی دیدم برای افراد دیگ میزنن بنظرم بدم اون جوون مرگ میشم 

حالا من همینقدر به اندازه مامانتون مخالف آمپولم خصوصا واسه بچه ها و پسرم🤦‍♀️خب وقتی قرص هست چرا امپ ...

اره واقعا من وقتی مریض میشم تازه میگم آمپول بهتره زودتر خوب می‌کنه حوصله مریضی ندارم ولی می‌دونم این امپوله درد داره چون قبلا مامانم زده بود کلی ای و اوی میکرد حالا براش استرس گرفتم 

چرا ولی دیدم برای افراد دیگ میزنن بنظرم بدم اون جوون مرگ میشم 

خدا نکنه ایشالا که تزريق راحتی داشته باشی 

فقط ریلکس باش سفت نکن همین کافیه هر چقدر سفت کنی و تکون بخوری دردش چندبرابر میشه به آمپولم‌نگاه نکن استرس نگیری

آفرین دخترشجاع‌ ایشالا که هیچ وقت به آمپول نیاز پیدا نکنی❤