2777
2789
عنوان

سلام به روی ماهتون♥️♥️♥️

315 بازدید | 45 پست

عزیزای دلم خوش اومدید

پست بذارید میخوام به نیت حاجات قلبی شماها براتون سوره حمد بخونم اگه قابل باشم♥️

انشالا خدا دلتونو شاد کنه و حاجتروا بشید♥️

الهی صلاح خدا با حاجت قلبیتون یکی باشه♥️

دوستاتونم به این تاپیک دعوت کنید.

خواهرجونا فقط ازتون یه خواهش دارم برام دعاکنید اگه صلاحه به هم برسیم و خوشبخت بشیم و اگه صلاحم در این نیست خدا به قلبم آرامش بده♥️ دعا در حق همدیگه معجزه است و چندین برابرش به زندگی خودمون برمیگرده. لطفا دعام کنید ♥️ 

موفق بشم

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم برات انشالله هرچی به صلاحته بشه❣🌹

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

توی تاپیک برای حاجتاتون شرکت کنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9941609&slug=ختم-قرآن-هدیه-به-حصرت-ام-البنین&postId=265414909

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱