2777
2789
دارم دیوونه میشم .اما نمیتونم تماس بگیرم چون خانواده اش نباسد بفهمن

واا

مگه گوشیش دست خانوادشه ک نفهمن؟

حالا چه وقت دیوونگی بود عاشق شدم رفت...!🥺♾❤                 دعاکنین بهش برسم 🥺🤍            22 December ♾💜        20:00                             خدایا من جلو کلی از بنده هات اینجا بهت قول میدم تواگه دستمو بگیری و منو به عشقم برسونی تا عمر دارم نمازشکر بجا میارم🥺😍من بهت قول میدم،توام بهم قول بده که اون مال منه♾🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی صبوری  زیادی مهربونی خوب نیس

من تنها دوستشم تنها زنی که قلبن ۷ ساله باهمیم با اینکه هنوز نتونستیم ازدواج کنیم اما به هدیگه نارو نزدیم با اینکه من ازش ۱۰ سال کوچکترم بازم درکش میکنم 

تو‌خونه بوده ۳روز یعنی درحد ۱ثانیه هم نمیتونسته پیام بده سلام حالم بده زنگت میزنم

یعنی ۳روز بیهوش بوده؟

چطوری خودتو قانع میکنی جونشو برات میده ولی۳ر‌وز ویک هفته بی خبر میذاره؟

تو‌خونه بوده ۳روز یعنی درحد ۱ثانیه هم نمیتونسته پیام بده سلام حالم بده زنگت میزنم یعنی ۳روز بیهوش ب ...

رابطمون فرارتراز این چیزاست ۷ ساله .تلاش میکنه خانواده هارو راضی کنه برا ازدواج مون 

این درک کردن نیستا تعریف درک کردن اشتباهه برات گلم 

من خودمو به اون تحمیل نمیکنم اگه هم اومد بهش میگم که خودمو بهت تحمیل نمیکنم رابطه یطرفه هم ارزش نداره اگه بخاد ترکم کنه منم میگم برو

دلم میخاد دهنشو سرویس کنم

من بودم میکردم! بعد اصلا اگه نمیخاد کسی هم بفهمه میتونه وقتایی کهدتنهاس بهت تلفن بزنه.یعنی چی همش چت. بعدم معنی نمیده چندروز چندروز غیبش بزنه بیاد یه چیز الکی بهت بگه. مطمئن باش دروغ گفته که فشارم بالا بوده و فلان و... زیاد خوشبین نباش عزیزم 

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم
من بودم میکردم! بعد اصلا اگه نمیخاد کسی هم بفهمه میتونه وقتایی کهدتنهاس بهت تلفن بزنه.یعنی چی همش چت ...

ما حتی یبار بهم دیگه توهین نکردیم این همه سال حالا اومد بهش میگم .میتونستی یه تماس بگیری و اگه نمیخای میتونی بری

رابطمون و به هیچکسی نمیگه تا زمانی که بتونه ازم خواستگاری کنه 

یعنی نمیتونه دو دقیقه بره تو حیاط؟

مگه تحت کنترل خانوادشه ک نتونه🙄

یه زنگه فقط😶🤌🏻

حالا چه وقت دیوونگی بود عاشق شدم رفت...!🥺♾❤                 دعاکنین بهش برسم 🥺🤍            22 December ♾💜        20:00                             خدایا من جلو کلی از بنده هات اینجا بهت قول میدم تواگه دستمو بگیری و منو به عشقم برسونی تا عمر دارم نمازشکر بجا میارم🥺😍من بهت قول میدم،توام بهم قول بده که اون مال منه♾🤍