2777
2789
خب مونده موضوع قهر چی باشه 

همیشه با سرویس میرفت سر کار میخواست ماشین ببره گفت دوستم گفته دانشگاهم و بیا اینا من ی کوچولو تو دلم بهش شک دارم چون میخوام مطمئن شم گاهی سوال پیچش میکنم بدش میاد.پرسیدم که چرا مگه اونکه خودش ماشین داره و فلان جواب نمیداد بعدش هم یدفه عصبی شد از سر غذا پا شد قهر

خیلی حال بهم زنن منم یدونشو دارم هی قهر میکنه سعی کن وقتی قهره کارایی که میره رو مخشو انجام بدی 😑

حس میکنم نرم خیلی دور میشه ازم ..آخه همیشه دوست داره تنها باشه و تو گوشی الانم حس میکنم بهش خوب میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خیلی قهرو هس تا ی چی میشه هم غذا نمیخوره یک ماه قبل هم بحث کرد ناراحت شد شام ساندویچ بود نخورد ...

این میدونستم میدونستمات کار دستت میده ها قرار نیس موقع دعوا هرچی ک میدونی دوس داره براش انجام بدی بالاخره ازنظر روانشناسا دعوای زن و شوهر ۵۰/۵۰مقصر هس دوتاشون.توهم یکم نازکن بزار یادبگیره بیاد نازتو بکشه

همیشه با سرویس میرفت سر کار میخواست ماشین ببره گفت دوستم گفته دانشگاهم و بیا اینا من ی کوچولو تو دلم ...

یبار ک اشتی کردین کلا خوب بودین بشین باهاش حرف بزن بگو من حق دارم هرچی سوال دارم از شریک زندگیم بپرسم و تو بدون هیچ دلخوری ج بدی و برعکس تو با من همینطور...بگو اگه وقتی پیش قدم میشم پسم بزنی دیگه کم کم زده میشم و نمیام برا آشتی.مگه بچه ای مثل ی آدم بالغ بشین حرف بزن قهرنکن