2777
2789
عنوان

کاور فرش

3051 بازدید | 22 پست

دخترااا امروز فرشمون رو که به اسم ۶ متری خریده بودیم اندازه گرفتم 

۴ متر و ۶۰ سانت ×۲ متر و ۱۰ سانت هست 

برای کاور فرش فروشنده گفت باید سفارش بدیم دونه ای میفته یک میلیون و ۱۰۰ ینی در کل دو میلیون و ۲۰۰۰🤦🏻‍♀️

کسایی که خریدن یه بار دیگه نظر بدن تاکید می‌کنم کسایی که خودشون خریدن چون اونا جارو کشیدن و باهاش زندگی کردن😅🤦🏻‍♀️

در کل یه نظر قطعی بدین ببینم بخرم یا نه 

اخه از نزدیک دیدم خیلی نازکه همسرم میکه اینکه پارچه خالیه روفرشی نیست که

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

نخر اصن به درد نمیخوره

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خریدم خوبه فقط یکیشون وقتی میشینیم یکم جمع میشه که مشکل خاصی نیست و راحت درست میشه

جارو برقی هم میکشم

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
من خریدم خوبه فقط یکیشون وقتی میشینیم یکم جمع میشه که مشکل خاصی نیست و راحت درست میشه جارو برقی هم ...

پس خوبه؟؟ تا به حال شستین؟؟ 

مثل اونایی که من دیدم پارچه مانند و نرمه؟

برای فرش ۶متری رو فرشی ۹متری بخر درسته خیلی سایزش بزرگتره ولی دیگه جابجا نمیشه محافظت بیشتری هم میکن ...

ممحافظت نمیخام میخام خوشگل باشه 😅😅رنگ فرش های من خوب نیست 🙃قرمز هست من دوست ندارم به تم خونم نمیاد چون من همه چیز رو رنگ  طوسی خریدم این قرمزا توچشمه😂

شمما داشتین؟؟ واقعا خیلی بده؟؟؟🙃

یکسره جمع میشه

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
پس خوبه؟؟ تا به حال شستین؟؟  مثل اونایی که من دیدم پارچه مانند و نرمه؟

خیلی وقته خریدم 

لکشم راحت پاک میشه 

اره پارچه مخمل شانل

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
کش ها و دور تا دورش پس کشکه؟؟😔

از کشکم بیخود تره