2777
2789
عنوان

عقد محظری

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 75 پست
والا بخدا خیلی نازه اصلا مهربونی و انرژی مثبت داره ازش میریزه بخدا  معلومه خیلی حساس و مهربون ...

سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحم شدم شما منو یادتونه ؟؟دوتا عکس گذاشتم خواستم نظرتونو بگین؟؟یه سوال دارم ؟!

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عشقم 

میگم عکس اون اقا پسری ک گذاشتم با اون دختر خانوم یادتونه؟؟(اگه یادتون نیست دوباره بذارم)

ب نظر شما ک‌حست قویه اون دختره میتونه دل پسره رو ب دست بیاره؟؟؟از نظر قیافه ب هم میان؟؟پسره ازش خوشش میاد؟؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
میگم عکس اون اقا پسری ک گذاشتم با اون دختر خانوم یادتونه؟؟(اگه یادتون نیست دوباره بذارم) ب نظر شما ...

من حس ششم و اینا نیستم فقط ادم شناس خوبیم اونم برااین هست ک تو زندگیم باادمای مختلفتی تو موقعییت های مختلف سروکار داشتم 

من حس ششم و اینا نیستم فقط ادم شناس خوبیم اونم برااین هست ک تو زندگیم باادمای مختلفتی تو موقعییت های ...

خب حالا نظرتو بگو دیگه🌹🙏

من حس ششم و اینا نیستم فقط ادم شناس خوبیم اونم برااین هست ک تو زندگیم باادمای مختلفتی تو موقعییت های ...

خب چون ادم شناسید پرسیدم دیگه ☺️🥰

محضر

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

محضر

شماها کجا بودین 😕ماها داشتیم اینجا عکس رد و بدل میکردیم🙄🙄🙄🤣🤣

محضر

اره چرا نتونه عشق اینجوری نیس 

گاهی ادما با تفاوت های خیلی خیلی زیاد عاشق میشن 

دختره ک مهربونه اما پسره درسته لاشی نیس اما معیارای ادما متفاوته باید دید معیاراشون باهم مطابقه یا نه 

ما برا درجه یک طلا میدیم   دیگه کمش 2 الی 3 تومن باید بدی دیگه..

ممنون .تموم شد رفت مراسم عزیزم ..شما عکس ها رو هم دیدین؟