2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 30 پست

۱۴ بار سهم من 

ان شاالله ک همگی مشمول رحمت خداوند قرار بگیریم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
الهی حاجت روا بشی و آرزوها و خواسته هات رو توی واقعیت لمس و زندگی کنی حتی بهتر و بیشتر و متعالی تر ا ...

انشاالله هم چنین. بر ای تک تکمون.

یعنی میشه سال دیگه این موقع خواهرم مامان شده باشه و نی نی شو بغل گرفته باشه...

و سلامتی خانوادم و خودم و ...

همه دوستان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداى تبارك و تعالى فرمود: من سوره فاتحه الكتاب را بین خود و بنده‌ام تقسیم كرده‌ام. پس نیمى از آن برا ...

از خداوند مهربون تر هم داریم آخه؟🥺💖🌷

چرا یادمون میره؟نمیدونم....

ما بنده های حقیر خداییم هرکاااااری کنیم برای خدا کمه،ه کار کنیم کم که هیچ،ناچیزدربرابر خداوند...

اونوقت ببین مثلا وقتی یک سوره از قرآن رو میخونیم خداوند چقدر به ما لطف می کنه.

کدوم آدمی وقتی حتی در حقش لطف هم میکنیم قدر لطف ما رو کامل میدونه تا همیشه؟!

بعد ما خلق خدا رو به خدا ترجیح دادیم چقدر،یا فراموش کردیم خدا سرچشمه تمام خوبی های عالمه...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
انشاالله هم چنین. بر ای تک تکمون. یعنی میشه سال دیگه این موقع خواهرم مامان شده باشه و نی نی شو بغل ...

انشالله 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

شرکت کنید عزیزان من همبه نیت عزیزان در پایک حمد میخونم

۱۰ 

ممنونم الهی خیر ببینید

ممنونم الهی خیر ببینید

ممنونم عزیزم 💖لطفا دعا کنید مشکلم حل بشه خیلی وقت شده دیگه خسته شدم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

@سرو،محمد  

@کاربریپاکشده  

@کاربرخانومم  

خدایا خودت به این عزیزکمک کن و من رو لایق قرار بده که وجودم جایگاه خیر و خوبی بشه خوب باشم و به دیگران خوبی و خیر برسونم.

دعای من رو واسطه ی خیر رسوندن به دیگران قرار بده.

خدایا کمکمون کن امیدذو ایمانمون رو حفظ و تقویت کن نذار که گمراه بشیم دور بشیم.

ما رو از شر کارهای خودمون و هر شری نجات بده.

@سرو،محمد     @کاربریپاکشده     @کاربرخانومم     خدایا خودت به ...

خیلی ممنونم عزیزم از لطفت💚💚🥰 ان شاالله به همه آرزوهای قشنگت برسی ♥️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

خدایا آنچنان که وقتی من به دعا محتاجم و برای خودم میخوام که دعای دیگران و یاری تو بهم بریه و خیرش رو در زندگیم ببینم،این عزیزدلی که از من تقاضای دعا داره رو هم کمک کن.

خدایا لطفا💓🌷

خداوندا لطفاً 💓🌷

اره رو سیاهیم ولی از تو نخوایم از کی بخوایم؟تو یگانه خدا و یگانه قادر مطلقی💓💓💓💓💓

خدای مهربون نجاتمون بده،خدای مهربون مارو ببخش

خدایا آنچنان که وقتی من به دعا محتاجم و برای خودم میخوام که دعای دیگران و یاری تو بهم بریه و خیرش رو ...

🌹🌹🌹🤗😘

@سرو،محمد     @کاربریپاکشده     @کاربرخانومم     خدایا خودت به ...

عزیزم❤

براشون ۵تا سوره حمد میخونم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
عزیزم❤ براشون ۵تا سوره حمد میخونم

ممنونم گلم 💖