2821
2789
عنوان

پریود نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 42 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تنبلی تخمدان داری

اره عزیزم 

زمان پریودم هر چند ماه یکبار بهم میخوره ، سه چهار ماه دقیق سر یه روز مسخص پریود میشم ، بعد یهویی بهم میخوره 

دختر تبریزی که عروس کوردا شده

یه مدته اره 

من چند ساله موهام سر تنبلی تخمدان می‌ریزه شدید اصلا موهام بدجور داغون شد پریودمم کم شده نه تو آزمایش نه سونوگرافی تنبلی رو نشون نمی‌داد تازه این جریان رو فهمیدم رفتم دکتر و قرص ال دی بهم داد 

من چند ساله موهام سر تنبلی تخمدان می‌ریزه شدید اصلا موهام بدجور داغون شد پریودمم کم شده نه تو آزمایش ...

اصلا نمیتونم قرص هورمونی بخورم مخصوصا این قرص های جلوگیری

چون میگرن دارم و اذیت میشم بخورم ، به سدت بدنم به استروژن حساسه 

اصلا نمیتونم قرص هورمونی بخورم مخصوصا این قرص های جلوگیری چون میگرن دارم و اذیت میشم بخورم ، به سدت ...

به من اسپیرونولاکتون هم داد ولی چون قصد بارداری دارم نخوردم از طرفی هم میترسم که توی حاملگی با این ریزش شدید موهامو از دست بدم 

به من اسپیرونولاکتون هم داد ولی چون قصد بارداری دارم نخوردم از طرفی هم میترسم که توی حاملگی با این ر ...

من شنیدم خانوما توی دوران بارداری موهاشون رو کوتاه کنن بهتره ، استرس ریزش مو بدتر باعث ریزشش میشه عزیزم ، بارداری کلا ریزش مو همراهش هست اما باز خوب میشه