2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برو بیمارستان تا اعضای بدنتو خراب نکردی

د برووووو بیمارستان

زنگ بزن به بابات مامانت یا آمبولانس خبر کن یا با تاکسی برو بیمارستان فقط بروووو 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

خب کید کلیم چی میشع دقییا

ببین با عین قرصا هرچییم بخوری نمیمیری اوکی؟؟فقط مریض میشی میوفتی تو رخت خواب محتاج اینو اون میشی غر زدنشون بدتر میشه و به مشکلاتت اضافه 

بلند شو بلند شو ...بچه نداری؟؟بخاطر بچه ت ...بخاطر مادرت این کار نکن بلند شو زنگ بزن بیمارستانی جایی.

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 
خب کید کلیم چی میشع دقییا

نابود میشه از کار میوفته بعد باید بری تو صف کبد و کلیه که اونم تازع شاید پیدا بششه در نهایت هم اگه پیدا نشه پخ پخ میشیی...

یه سوال فنی یعنی تو همه چیزو توی دنیا امتحان کردی که داری میری اون دنیا ؟

ای موذن بعد از اتمام اذانت جان من اندکی هم با همان سوز و نوا از آن بگو....
همتون تغییرجنسیت بدین تا دختر نباشین اذیتتون کنن

بخاطر یه پسر این کارو کردی؟ چی میشه آخرش؟ تو خودتو ناقص میکنی یا میمیری اون میره با یکی دیگه عشق و حال.

... لقش بابا چرا اینکارو میکنی بخاطر یه پسر