2777
2789

همه روش های غیر جراحی رو امتحان کردید ؟

عمل به جز هزینه زیاد و بیهوشی خیلی وقت ها نتیجش هم عکس یعنی بهتر نمیشن هیچ بدتر هم میشن

اگر تهران هستین کلینیک سینوهه واقع در شریعتی از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتر.تراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

https://jamalypt.com

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

کاربری قبلی:دختری_که_ستاره_شد💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۲۳سالمه ازدرد گردنم نمیدونم چیکار کنم گفتن دیسک گردن بافتنی کردم بخاطر همونه شاید   

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
واقعا من نمیتونم دردشون تحمل کنم آیندم چی میشه😭😭😭

دردش بده،به دستورالعمل‌های پزشک عمل کن ایشالا که اوکی میشی،شوهر من دیسک کمر داشت تا حدودی کامل پاره شده بود ولی الان خوبه 

کاربری قبلی:دختری_که_ستاره_شد💫
كي ميگه خوب نميشه؟ بهتر ميشه ولي كامل درمان نميشه من كمر دارم اصلا نميتونستم راه برم الان عادي زند ...

خداروشکر، کارخاصی انجام دادین؟ 

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
واقعا من نمیتونم دردشون تحمل کنم آیندم چی میشه😭😭😭

خیلی بده من بچه دارم دکتر گفت کار سنگین نمیکنی زیادم به دستات فشار نمیاری چون کار میکنم بادستام گردنمم درد میگیره همش باخودم میگم بعد پیریم چی میشن

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
كي ميگه خوب نميشه؟ بهتر ميشه ولي كامل درمان نميشه من كمر دارم اصلا نميتونستم راه برم الان عادي زند ...

واقعا؟

میگن موقن خوب میشه ولی بعد یه مدت همونی 

من باید چیکار کنم آخه تو ایم سن کم

شبا نمیتونم بخوابم

وقتی که وضو میگیری بسم الله بگو وبعد بگو یاالله این آب وضو رو شفای بدنم کن

درآخر نمازاتم ایت الکرسی بخون و فوت کن رو دستات وبزن به صورت وبدنت

غیر از خداهم به هیچکس توکل نکن وغیراز خدا رو صدانزن