2777
2789
عنوان

چرا بیدارین ؟؟؟ 🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 76 پست
کارتو قبول ندارم اصلااااااا..... خب بعدش چی شد؟ 

میدونستم داره دروغ میگه از این طرف به من می‌گفت دلم برات تنگ شده از اون طرف گیر داده بود به اون دختر که دوستم بود ،واقعا اون لحظه شکستم فهمیدم نمیشه به مرد اعتماد کرد ،قسم خدا رو خورد که پیام نداد دیگه ولی اون همین جور ادامه داد ادامه داد یکم حرفهای بد هم زد ،بعد می‌گفت شماره بده می‌خوام باهات حرف بزنم تو روبیکا دختر باهاش تماس گرفت دو دقیقه هم حرف زدن ولی بازم می‌گفت زنگ بزن ،😞حتی در نیومد بگ بهم پیام نده من نامزد دارم من عشق دارم واقعا دلم شکست همش حس میکنم با چندین نفر دیگه هم میپر و بهم دروغ میگه کلا الان دروغ گو برا من ،نمیدونم اسمش بزارم خیانت یا هر چی ولی منو نادیده به حساب آورده مرموزه 

بعد هر کاری کردم ن خودش ن ابجیش آیدی رو ندادن ،دوستم گفت بیا من بهت پیام بدم ببینم واکنشش چیه پیام داد رفتم بهش گفتم گفت چی بهت گفته چی گفته 

یه جوری شده بود 

a.z

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر بهش گفت عکست بده اینم اومد عکسی که تو بغل من بود برش داد گذاشت پروفایلش،بعد دو دقیقه برش داشت گفتم چرا بر داشتی میدونستم میخواست دختر ببین گفت هیچی بد بود ،بعد اومد گفت چجوری از تو روبیکا تماس بگیرم براش گفتم بعد گفت نمیشع گفتم به کی میخوای زنگ بزنی گفت صاحب کارم تا میخواست به اون زنگ بزن 😞😂

a.z
ن واقعا لازم بود الان ۶ ماه نیومد که منو ببین خوب چرا یعنی من هیچ جایی تو زندگی لعنتیش ندارم 

شناخت آدمها کار خیلی سختی ببین مثلا من و تو دوست هستیم تو این سایت با هم قرار میزاریم همو میبینیم از هم خوشمون میاد چرا چون ما روی خوب خودمونو نشون دادیم... من قرار نیست اخلاق گندمو که کسی دوست نداره تو قرار اول نشون بدم. و شما تا زمانی که باهم زیر یه سقف نشدین نمیتونید همو بشناسید من بعد 6 سال زندگی تازه تونستم شوهرمو خوب بشناسم 

بعد همیشه گیر میده به من میگه تو چیکار می‌کنی تو گوشی خودش پیغمبر میبین از پاکی واقعا نمی‌فهمم من باید با این آدم چیکار کنم 

ن حرفاشو بهم میزن ن میاد پیشم ن کاری بهم داره هیچ هیچ پوچه

a.z
شناخت آدمها کار خیلی سختی ببین مثلا من و تو دوست هستیم تو این سایت با هم قرار میزاریم همو میبینیم از ...

من الان عقد هم نکردم به نظرت چیکار کنم برم تو زندگی بدبخت شم آدمی که حتی حرفاشو بهم نمیزن همش طرف بقیست 

a.z
دختر بهش گفت عکست بده اینم اومد عکسی که تو بغل من بود برش داد گذاشت پروفایلش،بعد دو دقیقه برش داشت گ ...

منم مشکلی شبیه تو داشتم پارسال . فقط با این تفاوت که اون میگفت من نبودم مادرم جوابش رو میداد . بهش گفتم پس من چی ؟! گفت مامانم فکر میکرد شاید تو بعدا رفتارت عوض بشه😐

منم مشکلی شبیه تو داشتم پارسال . فقط با این تفاوت که اون میگفت من نبودم مادرم جوابش رو میداد . بهش گ ...

دارم دیونه میشم حالا خوب که دوست خودم بود صاف صاف دروغ می‌گفت نمی‌دونم چیکار کنم واقعا ولی منم تصمیم گرفتم مث خودش مرموز باشم 

a.z
من هیچ وقت به کسی نمیگم دل ببند و جدا 

🙁راه حل بده 

الان مثلا همون دختر به من پیام داده ولی نامزدم به شدت ترسیده ،فک کن هیچ اسمی از من نبرد حتی نگفت یکی هست الان مطمئنم این کارش یکی دوتا نیست 

a.z
دارم دیونه میشم حالا خوب که دوست خودم بود صاف صاف دروغ می‌گفت نمی‌دونم چیکار کنم واقعا ولی منم تصمیم ...

ببین این کارو نکن ، ارزش نداره ، وقتی عقد نیستی ولش کن . چون وقتی الان که همه چیز باید سراسر از عشق و شور و ذوق باشه اینکارو میکنه بهش اعتباری نیست !!!

منم تو این شرایط تو بودم 

از دست شوهرم دلخورم 🙂

اخی عزیزم...حالا فهمیدم چتون شد توی تاپیکم بخوای تعریف کنی یا صحبت کنی هستمااا

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
ببین این کارو نکن ، ارزش نداره ، وقتی عقد نیستی ولش کن . چون وقتی الان که همه چیز باید سراسر از عشق ...

اره میدونم ولی دوسش دارم خدا لعنتش کنه 😭😭😭واقعا دیونه میشم روانی میشم 

به نظرت بهش بگم چرا دروغ میگی بگم مگه تو نگفتی پیام نداد پس این دختر چی میگه 

a.z