2777
2789
عنوان

چرا بیدارین ؟؟؟ 🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی خوابم میومد، اومدم بخوابم نی نی تو شکمم بیدار شد، انقد لگد زد و تکون خورد که هم خوابمو پروند هم الان ترش کردم نمیدونم چه کنم. معده م نمیسوزه ها فقط حس ترشی تو دهنم دارم 😅😐😐😐 صبحم باید ۸ پاشم

الان کلا نشستم منتظرم این حس بره😆

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
حرف بزن من گوش میدم 

مرسی مهربونم❤ 

نامادریم و بابام خیلی اذیتم کردن مجبور شدم از اون خونه برم 

الان نامزدم سر این مسئله خیلی سرد شده و امشب ی جورایی تموم شد ۱ سال و نیم دوست بودیم چند ماه نامزد همه چی خراب شد

من خیلی خوابم میومد، اومدم بخوابم نی نی تو شکمم بیدار شد، انقد لگد زد و تکون خورد که هم خوابمو پروند ...

یه کم بیسکویت خشک بخور یا نون خشک از اونها که تو آبگوشت میریزی نون خشک یزدی عالی برا ترش کردن معده حتما کنار رخت خوابت داشته باش 

مرسی مهربونم❤  نامادریم و بابام خیلی اذیتم کردن مجبور شدم از اون خونه برم  الان نامزدم س ...

عزیزم بزار آدمای بد زندگیت از زندگیت برن نزار بعدا یه سری چیزا به حسرت تبدیل بشن 

a.z
یه کم بیسکویت خشک بخور یا نون خشک از اونها که تو آبگوشت میریزی نون خشک یزدی عالی برا ترش کردن معده ح ...

الان گذاشتم نون تو فر خشک بشه بخورم، ممنون گلم 🥰

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
عزیزم بزار آدمای بد زندگیت از زندگیت برن نزار بعدا یه سری چیزا به حسرت تبدیل بشن 

بله همین کارو کردم عزیزم ولی خیلی دلم گرفت از حرفاش و کاراش مگه دست من بود که اینجوری سرد شد 

همون بهتر که الان این اتفاق افتاد ولی من تو شرایط خیلی سختی بودم نباید اینطور رفتار میکرد