2777
2789
عنوان

یعنی خسیسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 36 پست

نه اوکیه منم دوس پسرم بعضی موقعها میگه خب این دفعه قراره مهمونمون کنی ولی بعدش ک میخام حساب کنم اصلا نمیزاره ناراحتم میشه اگه خیلی اصرار کنم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اوکیه منم دوس پسرم بعضی موقعها میگه خب این دفعه قراره مهمونمون کنی ولی بعدش ک میخام حساب کنم اصلا ...

وای من متنفرم آخه این چه حرفیه وقتی پسر پولداره دیگه آخه این چه حرفیههههه

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

والا پارتنر منم همیشه همینو میگه 

ولی هیچوقت اون دفعه بعد نیومده فعلا! 

شاید واقعا منظوری نداشته 

بعدم هنوز نرفته چرا داری حساب کتاب میکنی کی حساب کنه! 

اول برو موقع حساب و کتاب خرفشو بزن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
وای من متنفرم آخه این چه حرفیه وقتی پسر پولداره دیگه آخه این چه حرفیههههه

شوخیه بابا ب دل نگیر اگه باهاش وارد رابطه بشی بعد معلوم میشه خسیس یا نه از یه حرف برداشت نکن

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
والا پارتنر منم همیشه همینو میگه  ولی هیچوقت اون دفعه بعد نیومده فعلا!  شاید واقعا ...

دلبر پارتنرت ایرانیه؟مهاجرت کردین؟

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

والا پارتنر منم همیشه همینو میگه  ولی هیچوقت اون دفعه بعد نیومده فعلا!  شاید واقعا ...

اخه ازش پرسیدم تو این یکسال با کسی بودی ؟ گفت آره یه دختری بود چون بددهن بود ازش جدا شدم دیگه نسبت بهش سرد شدم 

تریلی داره؟ چقدر شبیه داستان کاربر سابق سونیا س!! خودتونی؟

سونیا کیه ؟ 

چرا من هر چی تاپیک میزنم یکی میگه کاربر مریم هستی یکی میگه سونیا یکی میگه کاربر دخت هستی ؟

سونیا کیه ؟  چرا من هر چی تاپیک میزنم یکی میگه کاربر مریم هستی یکی میگه سونیا یکی میگه کاربر د ...

قبلنا یه کاربری بود اهل اصفهان ..خیلی تاپیک میزد و اکثرا میشناختنش ....

یه دوست پ س ر داشت تریلی داشت و و...خسیس. هم بود

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

قبلنا یه کاربری بود اهل اصفهان ..خیلی تاپیک میزد و اکثرا میشناختنش .... یه دوست پ س ر داشت تریلی دا ...

نمی‌دونم من خواستگار برام اومد. تریلی داره دوتا ولی هنوز ندیدمش شاید دوست پسر اون اومده خواستگاری من خخخخ