2777
2789
عنوان

پیکر شهید گمنام :)

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 56 پست
الانم اونجایی خوشبحالت

نه عزیزم دیگه برگشتم 

خیلی دعا کردم 

الهی که حاجت روا بشید 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده مسیولینی بشن که خیانت می کنن.ما چکار کردیم مگه؟

لطفا پاک کنید 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

هر کس به اندازه خودش . همین حجاب مون و دفاع از ولایتی که شهدا تو وصیت نامه هاسون گفتند ما عمل کردیم بهشون؟ مسئولین که صد در صد مسئولیت سنگین تری دارند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خوش به حالت عزیزم سر مزار شهید حاج قاسم رفتین تا حالا؟ 

بله عزیزم 🙂

تاپیک رو سیاسی نکنید لطفا واینکه ما با گناهامون داریم شهدا رو که بخاطر مارفتن آزار میدیم واقعا اینو متوجه نشدید؟ 

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

اونا نرفتن که وضع جامعه الان اینطور باشه و گناه انقدر عادی بشه 

من خیلی خودمو شرمنده میدونم....

سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️
بله عزیزم 🙂

وای خدا چقد دوست دارم یه روز برم سر مزار حاج قاسم خوشبحالت😍

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
وای خدا چقد دوست دارم یه روز برم سر مزار حاج قاسم خوشبحالت😍

عزیزم ان شاءالله بشه بیاین قدمتون بر چشم 

بله عزیزم 🙂

در رزم با نفْس دغا باید که یل باشیم
تا سربلند جنگ صفین و جمل باشیم

در یاری دین و ولایت هی رجز خواندیم
ای کاش ما هم مثل تو مرد عمل باشیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم ان شاءالله بشه بیاین قدمتون بر چشم 

ممنونم سلامت باشی گلم🌹😘

@اعتصامی    

@درمسیرخدا    

@آهویدشتم    

@mahsa،    

@مامان،مهدیار    

هدیه به شهید گمنام براتون صلوات فرستادم دوستان 😞

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت