lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان پیکر شهید گمنام :) | مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 56 پست دعاگوی همه بودم ... الهی به حق شهید گمنام هر کسی هر حاجتی گوشه دلش هست حاجت روا بشه... الهی آمین 🦋 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/10/02 | 23:14 42 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 الانم اونجایی خوشبحالت نه عزیزم دیگه برگشتم خیلی دعا کردم الهی که حاجت روا بشید رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
همراز۷۹ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3759 ومادری که هنوز چشم انتظار فرزندشه .....💔💔 هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 شرمنده مسیولینی بشن که خیانت می کنن.ما چکار کردیم مگه؟ لطفا پاک کنید رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 33367 شرمنده مسیولینی بشن که خیانت می کنن.ما چکار کردیم مگه؟ هر کس به اندازه خودش . همین حجاب مون و دفاع از ولایتی که شهدا تو وصیت نامه هاسون گفتند ما عمل کردیم بهشون؟ مسئولین که صد در صد مسئولیت سنگین تری دارند دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 خوش به حالت عزیزم سر مزار شهید حاج قاسم رفتین تا حالا؟ بله عزیزم 🙂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
د_ل عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 1047 سخت محتاج دعایت هستم .😭شهید گمنام سلام اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
nhjhjjk عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2088 شرمنده مسیولینی بشن که خیانت می کنن.ما چکار کردیم مگه؟ تاپیک رو سیاسی نکنید لطفا واینکه ما با گناهامون داریم شهدا رو که بخاطر مارفتن آزار میدیم واقعا اینو متوجه نشدید؟ این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
atiyehhh عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 2536 شرمنده مسیولینی بشن که خیانت می کنن.ما چکار کردیم مگه؟ اونا نرفتن که وضع جامعه الان اینطور باشه و گناه انقدر عادی بشه من خیلی خودمو شرمنده میدونم.... سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️
nhjhjjk عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2088 بله عزیزم 🙂 وای خدا چقد دوست دارم یه روز برم سر مزار حاج قاسم خوشبحالت😍 این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
د_ل عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 1047 بله عزیزم 🙂 خوشا به حالت 😭 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 وای خدا چقد دوست دارم یه روز برم سر مزار حاج قاسم خوشبحالت😍 عزیزم ان شاءالله بشه بیاین قدمتون بر چشم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 33367 بله عزیزم 🙂 در رزم با نفْس دغا باید که یل باشیمتا سربلند جنگ صفین و جمل باشیمدر یاری دین و ولایت هی رجز خواندیمای کاش ما هم مثل تو مرد عمل باشیم دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
nhjhjjk عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2088 عزیزم ان شاءالله بشه بیاین قدمتون بر چشم ممنونم سلامت باشی گلم🌹😘 این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 خوشا به حالت 😭 ان شاءالله بیاین رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
مائده6525221 عضویت: 1391/04/22 تعداد پست: 51141 @اعتصامی @درمسیرخدا @آهویدشتم @mahsa، @مامان،مهدیار هدیه به شهید گمنام براتون صلوات فرستادم دوستان 😞اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْاَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْاَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْاَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْاَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست... خدایاشکرت