2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی😂 درامدش و اینا خوبه؟

آره شرکت داره و پوستر اینا درست میکنه و..‌ طرف صبح تو اداره کار میکنه‌ جدا 

درآمدش خوبه ۳تا بچه داره ماشالله😂

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

به عنوان مدرس میگم اگه وارد این رشته شدی انتظار نداشته باش تو دانشگاه مهندس بشی

مدرک که گرفتی بهت میگن مهندس

اما کسی که رشته ش کامپیوترِ باید با عشق دنبال کنه دوره های مختلف بره زباتش رو قوی کنه اگه برنامه نویسی میخواد وارد شه باید خودش کار کنه دانشگاه الفبا رو میگن جمله سازی رو بره یاد بگیره

یه رشته کامپیوتری باید همیشه خودش رو اپدیت نگه داره

وگرنه ویندوز عوض کردن و نرم افزار نصب کردن رو الان دبستانی ها هم بلدن

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
چرا داریم میخوام ببینم کسی هست این رشته رو بخونه یا فارغ التحصیل شده باشه

من مهندسی سخت افزار خوندم گلم چندین ساله فارغ التحصیل شدم.بله بازار کارش زیاد بود.اگر همون تهران میموندم الان استخدام رسمی بودم.همه همکلاسیام استخدام فرودگاه شدن از طرف دانشگاه،به جز یکی از پسرامون که خودش شرکت زد و وضعشم توپه.

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
به عنوان مدرس میگم اگه وارد این رشته شدی انتظار نداشته باش تو دانشگاه مهندس بشی مدرک که گرفتی بهت م ...

واقعا درست میگین

متشکرم

من زبانم و اینا خوبه

با برنامه نویسی مشکل دارم

میخوام ببینم درامدشون چطوره

اگر برنامه نويس حرفه اي بشي ميتوني به درامد برسي

وگرنه اون چيزي كه تصور ميكني نيست كه بعد فارق التحصيلي سريعا بري سركار

منكه اين رشته بودم علاقه اي نداشتم اصلا و ابدااااااا تغيير رشته دادم

به چيز در حد دانشگاه يادت ميدن مثل مدرسه و محدوده مگر اينكه بري دنبالش و كلاساي مختلف بري تو شركتاي برنامه نويسي بري رايگان براشون كار كني تا بهت ياد بدن اونوقت ميتوني به درامد برسي 🙆🏻‍♀️

اگر برنامه نويس حرفه اي بشي ميتوني به درامد برسي وگرنه اون چيزي كه تصور ميكني نيست كه بعد فارق التح ...

مرسی ممنونممم

واقعا تو دانشگاه هیچی یاد نمیدن

تابستون خودم میخوام برم کلاس برنامه نویسی