2777
2789
عنوان

پرستار بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارمندی رو مقایسه می کنی با نگه داری از دو تا بچه کوچیک شیر به شیر اونم با 10 ساعت کار؟؟؟ می دونی مسئولیتش چقدر زیاده؟ اولا که دوربین هست کاملا تحت نظره دوما که مسئولیت و دردسر کارش خیلی زیاده  کوچکترین اتفاق ناخواسته ای برای بچه ها بیفته بایدجوابگو باشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بیشتر از ۵ اصلا برام نمی صرفه برم سرکار 

خب دنبال پرستار دیگه ای باش 

ولی 5 کمه ها 

زنداییم معلمه پرستار گرفته بچش 5 سالست پرستار به غیر از 5شنبه و جمعه میاد خونشون از 7 تا 12 

2 تومن میگیره و شهر ما کوچیکه و

ولی شما شهر بزرگی و دو تا بچه داری 

به نظرم پرستار با 5 پیدا نمیشه

کارمندی رو مقایسه می کنی با نگه داری از دو تا بچه کوچیک شیر به شیر اونم با 10 ساعت کار؟؟؟ 

من دوتاشو انجام دادم . از لحاظ سختی خیلی فرقی باهم ندارن  . همه جیز امادس فقط به بچه غذا میدن و مواظبشن . 

کارمندی هم فقط پشت میز نشستن نیست کلی فشار فکری و چالشای خودشو داره

خب دنبال پرستار دیگه ای باش  ولی 5 کمه ها  زنداییم معلمه پرستار گرفته بچش 5 سالست پرستار ...

دعا کنید برام چون گزینه ی دیگه ای ندارم میدا نشه باید استعفا بدم

من دوتاشو انجام دادم . از لحاظ سختی خیلی فرقی باهم ندارن  . همه جیز امادس فقط به بچه غذا میدن و ...

ببین اینکه شما خودت مادر بچه باشی تا اینکه بری از یک بچه غریبه نگهداری کنی خیلی فرق داره شما مادری وسط کارت ممکنه دراز بکشی استراحت کنی با تلفن صحبت کنی بچه بخوره زمین مریض بشه یا هرچی معمولا کسی سرزنشت نمی کنه چون میگن از این اتفاقا میفته 

همه ما که مادریم ممکنه بچه کوچیکمون بارها زمین خورده باشه ولی اون پرستاری که میاد مدام زیر نظره کوچکترین اتفاقی برای بچه بیفته توبیخ میشه

تمام مدت باید چشمش به اون دوتا بچه باشه

مسئولیت خیلی زیادی داره برای کسیکه بخواد کارشو درست انجام بده

البته اینم بگم من اصلا خودم با پرستار گرفتن برای بچه موافق نیستم

به نظرم برای مادری که بچه کوچیک داره مفیدترین و ارزشمندترین کار کنار فرزندانش بودن و تربیتشونه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین اینکه شما خودت مادر بچه باشی تا اینکه بری از یک بچه غریبه نگهداری کنی خیلی فرق داره شما مادری و ...

درسته 

البته اگه پرستارا وجدان داشته باشن که فکر می کنم انگشت شمارن

ببین اینکه شما خودت مادر بچه باشی تا اینکه بری از یک بچه غریبه نگهداری کنی خیلی فرق داره شما مادری و ...

هیچ مادری دوست نداره بچشو بزاره میش پرستار 

ولی شرایط اقتصادی انقدر بده همون مادر برای بچش و اینده ی بچه میره سرکار

در کل لعنت بر باعث و بانیه این شرایط 

درسته  البته اگه پرستارا وجدان داشته باشن که فکر می کنم انگشت شمارن

بله به همین خاطر میگم ارزشمندترین و مفیدترین کار برای یک مادر اینه که کنار فرزندش باشه و فرزندش رو تربیت کنه شما که دوتا شیربه شیر  داری دیگه اهمیت این کار دوبرابره