2777
2789

این تاپیک رو در راستای تاپیک قبلیم (غلبه برتنبلی و ...) ایجاد کردم تا با هم چالش ها و ایده هامون رو در مسیر مدیریت زندگی و بهتر شدن به اشتراک بذاریم و از برنامه ها و کارهایی که قراره انجام بدیم حرف بزنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه ای که دارم اینه: 

دو جور غذای نیمه آماده رو فریز کنم و در فاصله دو هفته تا یک ماه اگه مهمون نداشتم غذای نیم پز تازه تری رو جایگزین کنم و قبلی ها رو برای روزای تنبلی مصرف کنم

تجربه فریز کردن کوفته تبریزی، بادمجون سرخ شده، جو و هویج نیم پ رو دارم فقط و غذای دیگه ای رو فریز نکردم.

فکر کنم برای کشک بادمجون هم بد نشه اگه فقط مخلوط پیاز و بادمجونش رو فریز کنم و موقع مصرف گردو و کشک رو اضافه کنم

میخوام منوی غذای مهمون تنظیم کنم که بدونم اگه مهمون داشته باشم با توجه به زمانی که در اختیار دارم چه غذایی قراره بپزم

مواد اولیه ی ویژه ی مهمون رو حتما همیشه در خونه داشته باشم و اگه بخوام برای خودم استفاده کنم حتما از قبل جایگزین کرده باشم

تنقلاتی که موندگاری دارن مثل میوه ی خشک (چون میوه ی جور و مناسب برای مهمون سرزده ممکنه تو یخچال نباشه)، آجیل، شکلات و نبات های مغز دار و ... رو حتما همیشه داشته باشم

برای آخر هفته های خودمون غذایی بپزم که اگه مهمون سرزده داشتم آبرومندانه باشه، در حجم بیشتری هم تهیه کنم و اضافش رو فریز کنم برای روزی که حوصله آشپزی نداشتم استفاده کنم

هر هفته نظرم رو آپدیت میکنم که مثلا در این هفته اگه مهمون سرزده بیاد دقییقا قراره چی بپزم! که وقتی مهمون زنگ زد لازم نباشه دیگه فکر کنم و سریع دست به کار شم