من پارسال بهمن ماه رفتم تحت نظرشون.۳۰۰تومن هزینه ۳ماه بود. فکر میکنم این بود.من اینستام قطعه عزیزم
yalda.mama
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
رازیانه مثل قرص های هورمونی هستش فقط فک کنم برای کسانی که پرولاکتین دارن مضره مراقب باش.من یکی دومیاه اقدام کردم باردار نشدم بار بعدی بعد اینکه پریودم تموم شد شروع مردم هر شب قبل خواب یک سوم لیوان عرق رازیانه خوردم.البته بگم کاملا ذهنممم ازاد کردم بدون هیچ استرسی بودم و خداروشکر کرفت.دنیایی هم قرص بخوری اما استرس داشته باشی باز هورمونات قاطی میشه شروع کن پیاده روی همراه اهنگ شاد انشالله که جواب میگیری