2821
2789
عنوان

سلام بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست

سلام گلم 

من پارسال یازدهم بودم و آنلاین بود 

در طول ترم خوندم ولی نه اونطور ک خودم  دضی باشم 

خلاصه اتفاقا نوبت اول بود دقیقا5فصل تاهورمونها بود اگه اشتباه نکنم تویه روز جمعش کردم و19.75 نمونه سوال سعی کن کار کنی به چالش میکشدت و حتماا از خودت دوسه تا نمونه امتحان مختلف بگیر 

سلام گلم  من پارسال یازدهم بودم و آنلاین بود  در طول ترم خوندم ولی نه اونطور ک خودم &nbs ...

میشه بگی چطور خوندی؟ من هنوز یه دور هم نزدم و همش استرس دارم که نکنه بد بگیرم 

آخه معلممون گفته اگه بالای ۱۸ بگیرید مستمر ۲۰ میدم حالا من موندم با کوله باری از زیست 

نمونه سوال مدرسه بهمون داده نزدیک ۱۲ صحفه و من هنوز ندیدمشون چون دست مامانمه میخواد امتحان بگیره 🥲😂

م هر چی میخونم فقط برای همون موقع یاد میگیرم بعدش از ذهنم میپره چیکار کنم به نظرت؟ 

چقدر حرف زدم ببخشید 🤦🏻‍♀️

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه بگی چطور خوندی؟ من هنوز یه دور هم نزدم و همش استرس دارم که نکنه بد بگیرم  آخه معلممون گفت ...

عزیزدلم ببخشید توروخدا اینو میگم ولی همین الان آفلاین شو گوشیتم بده دست مامانت نگه داره تا دور اول ک خوندی به امتحان فک نکن فقط بخوون زیست یازدهمم خییلی دلنشینه 

بعدش ک خوندیش نمونه سوال کار کن بعد اونجاهایی ک اشکال داشتی رو یادداشت کن برو از تو کتاب دوباره مرورشون کن بعد بدار مامانت امتحان ازت بگیره اتفاقاااا چقد عالیه ک ازت امتحان مبگیره 

اگه بازم مشگل داشتی ایندفعه برا یکی توضیح بده اونجاهایی رو ک اشکال داشتی اگه کسی نبود صداتو ظبط کن خودت گوش بده 

ببین شاید بگی خیلی زمان میبره ولی نه فقط فکرتو خالی کن از جزییات 

ببخشید خیلیییی حرف زدم 😂😂😂

خودمم شنبه امتحان دین و زندگی دارم منم دیگه گوشیمو خاموش میکنم میدم دست مامانم 

عزیزدلم ببخشید توروخدا اینو میگم ولی همین الان آفلاین شو گوشیتم بده دست مامانت نگه داره تا دور اول ک ...

نه حرفت کاملا درسته از الان همین کارو میکنم 

درسته

آره صدا ضبط کنم خیلی خوبه

فدات عزیزم ببخشید وقتت گرفتم❤

موفق باشی گل قشنگم

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
درضمن امیدوارم موفق باشی و نمره دلخواهتو بگیری ❤🌹

مرسی همچنین ⚘

چه مامان سخت گیری😂 مثل مامان من

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
چه مامان سخت گیری😂 مثل مامان من

امان از دستشون 🤦🏻‍♀️😅

امان از دستشون 🤦🏻‍♀️😅

اشکال نداره این ینی خیلی دوستت داره قدرشو خیلی بدون

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای