2777
2789

پیاز داغ میکنم گوشت رو تفت میدم بد رب میزنم. اب میریزم تا نیمپز شه . لوبیارم میریزم داخلش . نمک و فلفل و ...میزنم .

برنجو ابکش میکنم مواد میریزم لابلاش .

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

گوشت قرمز باشه یا سفید

من پیازو رب رو تفت میدم ادویه و لوبیا پخته شده میریزم سیب زمینی خلالی خام میریزم باهم تفت میدم بعد برنج خام میریزم اب میریزم ی بند انگشت بالاتراز سطح مواد بیاد شعله بالا بجوش میاد 

شعله رو کم میکنم درقابلمه رو میذارم یربع دیگه دم کشیده

اگ گوشت بریزم با پیاز قشنگ تفت میدم

بروش کته ای

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرمز تیکه

من روغنمو همون اول میریزم

یعنی مقدار روغنی ک بعد دم رو برنج میریزی رو من اول میریزم توقابلمه بامواد دم میذارم

پیازو با گوشت قرمز تفت بده نمک نزن

فلفل سیاه و زردچوبه بزن تفت بخورن

بعد یه استکان اب جوشیده بریز بذار بجوشه بعد درقابلمه رو بذار زیرشو کم کن سوزنی بجوشه یساعت ریز بجوشه

بعد آبش کشیده شد رب بزن تفت بده سیب زمینی خلالی اگ دوستداری بزیز داخلش یدونه عصاره گوشت بره پودر کن بزن نمک بزن یه قاشق چایخوری خیلی کوچیک

هم بزن موادو قشنگ بعد برنج خام شسته شده ابکش  شده رو بریز داخلش و یه بند انگشت اب بالای مواد بیاد شعله خیلی بلند کن اب جوش بیاد 

اب ک جوشید زیرشو کم کن درقابلمه رو بذار بیس دقیقه مواد رو گاز توحالت دم باشه اصلا دست نزن

بعد بیس دقیقه برنجت عالی درمیاد

نوع برنجت چیه؟؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲