2777
2789
عنوان

نی نی یار سه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 26 پست
😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😒😒😒

مخصوصا اگ کاربر قدیمی باشه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید مینوشتی در چندین ساااااله روی ی پاشنه میچرخه تا خوشش بیاد😅😅

نمیدونم والا.بعضیا انگار به خودشونم شک دارن.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

@نی_نی_یار_3    

لطفاجواب بدید امضای چند وقت پیشمو گیر دادید پاک کن پاک کردم.ازتون پرسیدم الان که امضام‌مشکل نداره.ولی پاک شده امضام.برام‌سواله.بهتون‌گفتم حرف زور برام سخته‌.اینکه یکی انقد مریضه و شک داره به خودش میشینه امضای منو‌تفسبر به ذهن مریض خودش میکنه که یا تذکر بدین یا پاک کنید برام قابل درک نیست

مخصوصا اگ کاربر قدیمی باشه

منم قدیمی ام قبل این کاربری ۳ سال با ی کاربری دیگه بودم خودم ترکوندم امضاها رو میخونم ولی واقعا به من ربطی نداره امضای کسی شایدم خوشم نیاد بهر حال حال و فکر اون کاربره... 

من که تاپیک‌نمیزنم.تو‌تاپیکای دیگم خیلی حواسم هست کجا نباشم.ظاهرا یکی دیگه دیده نمیتونه منو‌از سایت حذف کنه.گیر داده ببینه چیکار میتونه بکنه.جالبه شاید ده نفرم منو‌نشناسن خار تو چشم کی شدم‌خدا میدونه

منم قدیمی ام قبل این کاربری ۳ سال با ی کاربری دیگه بودم خودم ترکوندم امضاها رو میخونم ولی واقعا به م ...

زیادی پیگیرن.همه باید از اونا پیروی کنن.ولاغیر

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.