2777
2789
عنوان

ارتباط بین کمبود ویتامین دی و اختلالات تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 162349 بازدید | 1985 پست

من 4 ساله برای بچه دوم اقدامم و دوبار سقط داشتم البته با فاصله زیاد همه آزمایشام نرماله تو این 4 سال دکترهای زیادی رفتم ولی هیچکدوم تو آزمایشها ویتامین D رو ننوشتن این ماه که بعد از سقطم رفتم دکتر گفتم برام آزمایش ویتامین Dهم بنویس گفت نمیخواد خودت هفته ای یه قرص بخور با اصرار من نوشت حالا عددش 9 هست به نظر شما نازایی و سقطم میتونه به خاطر این باشه ?البته همیشه تخمک گذاری داشتم آزمایش ذخیره تخمدان هم دادم خوب بوده کیست هم نداشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 4 ساله برای بچه دوم اقدامم و دوبار سقط داشتم البته با فاصله زیاد همه آزمایشام نرماله تو این 4 سال ...

خیلی تاثیر داره عزیزم...با ویتامیندی پایین تخمک گذاری و تخمک داری ولی تخمک ها واسه لقاح به بلوغ نمیرسن تپل مپل نمیشن

دخترم قشنگ ترینم  

سلام.دوستان من ۲۰سالمه و ۹ماهه اقدامم.هنوز باردار نشدم.چهار دوره پیش دکتر ناهید احمدی بودم سه دوره قرص خوردم و دوره اخرس امپولای اچ ام جی و اچ سی جی زدم و باردار نشدم.فولیکول بالغ یه دوره داشتم.۲۱بود.تخمک گذاری صحیحی ندارم خیلی نگرانم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
بار اول ک سونو شدم تخمک نداشتم دوره های بعدی داشتم وبااستفاده از قرصای تحریک تخمک گذاری تخمک ازاد کردم.خیلی ناامیدم بچه ها.پریودهامم منظمه.یعنی امیدی هس؟
خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
خداروشکر

سلام ترنم جان امیدوارم موفق باشی گلم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

سلام ویتامین دی من4هست شوهرم تحرکش ضعیفه دوبارای یو انجام دادیم که بعدشستشو تحرک عالی شد. 

دکتر فقط واسم یه آمپول و20تاقرص کلسیم دی تجویز کرد حالا بنظرتون کافی بوده ودلیل ناموفق بودن ای یو هام همین پایین بودن ویتامینمه اگه میدونید کمک کنید لطفا؟ 

👶👶
سلام ویتامین دی من4هست شوهرم تحرکش ضعیفه دوبارای یو انجام دادیم که بعدشستشو تحرک عالی شد.  دکت ...

سلام وقت بخیر 

هنوز فعالین 

ای خدای مهربونم قسمت میدم به علی اصغر شش ماه منم زودتر طمع مادر شدن رو بچشم یه نی نی سالم و صالح و زیبا نصیبم کن ,خداجونم هوای همه ی منتظرا رو داشته باش خیلی سخته دلت بخواد مادر شی اما هرماه نا امید  تو خلوتت اشک بریزی,خودت میدونی سختی وبیماری زیادی رو متحمل شدم ولی راضیم ب رضای خودت کمکم کن   
سطحش ببر بالاو یکم دیگه صبر کن اگر نتیجه نگرفتی آی وی اف کن

سلام ترنم خانوم 

من تازه واردم میخواستم ببینم شما چطور نتیجه گرفتین

ای خدای مهربونم قسمت میدم به علی اصغر شش ماه منم زودتر طمع مادر شدن رو بچشم یه نی نی سالم و صالح و زیبا نصیبم کن ,خداجونم هوای همه ی منتظرا رو داشته باش خیلی سخته دلت بخواد مادر شی اما هرماه نا امید  تو خلوتت اشک بریزی,خودت میدونی سختی وبیماری زیادی رو متحمل شدم ولی راضیم ب رضای خودت کمکم کن