سلام دوستان گلم می خوام تجربیاتمو در اختیارتون قرار بدم امیدوارم به دردتون بخوره...
من پنج ماهه تو اقدامم واسه بارداری و هنوز اتفاقی نیفتاده دکترم آزمایش خون و ادرار نوشت و گفت تا یکسال طبیعیه..
آزمایشها همه اوکی بودن فقط سطح ویتامین دی بدنم بشدت پایین و 8 بود و یه کم هم مشکوک به تیرویید پرکار بودم...
من 4 ساله برای بچه دوم اقدامم و دوبار سقط داشتم البته با فاصله زیاد همه آزمایشام نرماله تو این 4 سال دکترهای زیادی رفتم ولی هیچکدوم تو آزمایشها ویتامین D رو ننوشتن این ماه که بعد از سقطم رفتم دکتر گفتم برام آزمایش ویتامین Dهم بنویس گفت نمیخواد خودت هفته ای یه قرص بخور با اصرار من نوشت حالا عددش 9 هست به نظر شما نازایی و سقطم میتونه به خاطر این باشه ?البته همیشه تخمک گذاری داشتم آزمایش ذخیره تخمدان هم دادم خوب بوده کیست هم نداشتم
سلام.دوستان من ۲۰سالمه و ۹ماهه اقدامم.هنوز باردار نشدم.چهار دوره پیش دکتر ناهید احمدی بودم سه دوره قرص خوردم و دوره اخرس امپولای اچ ام جی و اچ سی جی زدم و باردار نشدم.فولیکول بالغ یه دوره داشتم.۲۱بود.تخمک گذاری صحیحی ندارم خیلی نگرانم
خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
سلام ویتامین دی من4هست شوهرم تحرکش ضعیفه دوبارای یو انجام دادیم که بعدشستشو تحرک عالی شد.
دکتر فقط واسم یه آمپول و20تاقرص کلسیم دی تجویز کرد حالا بنظرتون کافی بوده ودلیل ناموفق بودن ای یو هام همین پایین بودن ویتامینمه اگه میدونید کمک کنید لطفا؟
سلام ویتامین دی من4هست شوهرم تحرکش ضعیفه دوبارای یو انجام دادیم که بعدشستشو تحرک عالی شد. دکت ...
سلام وقت بخیر
هنوز فعالین
ای خدای مهربونم قسمت میدم به علی اصغر شش ماه منم زودتر طمع مادر شدن رو بچشم یه نی نی سالم و صالح و زیبا نصیبم کن ,خداجونم هوای همه ی منتظرا رو داشته باش خیلی سخته دلت بخواد مادر شی اما هرماه نا امید تو خلوتت اشک بریزی,خودت میدونی سختی وبیماری زیادی رو متحمل شدم ولی راضیم ب رضای خودت کمکم کن
سطحش ببر بالاو یکم دیگه صبر کن اگر نتیجه نگرفتی آی وی اف کن
سلام ترنم خانوم
من تازه واردم میخواستم ببینم شما چطور نتیجه گرفتین
ای خدای مهربونم قسمت میدم به علی اصغر شش ماه منم زودتر طمع مادر شدن رو بچشم یه نی نی سالم و صالح و زیبا نصیبم کن ,خداجونم هوای همه ی منتظرا رو داشته باش خیلی سخته دلت بخواد مادر شی اما هرماه نا امید تو خلوتت اشک بریزی,خودت میدونی سختی وبیماری زیادی رو متحمل شدم ولی راضیم ب رضای خودت کمکم کن