2777
2789
عنوان

چند شبه نخوابیدم دارم کم میارم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 29 پست

وا خب به شوهرت بگو یه روز مرخصی بگیره تو داری تلف میشی دختر

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
خودم از سرفه دارم خفه میشم بدبختی محبورم داروهای ارم بخشم نصرف کنم اینم شده قوز بالا قوز

از عطاری هشت تخم بگیر با عناب دوتاش و باهم دم کن با عسل بخور 

ینی آب رو آتیشه 

ینی چشماش چه رنگی بود💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم کارش ازاده ولی کلا بهشم اطمینان ندارم یهو میخوابه

😂😂ای خدا از دست این شوهرا 

حداقل جمعه یه ذره استراحت کن 

به فکر کار خونه نباش تا بچه ها خوابیدن تو هم بخواب باید جون داشته باشی

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
متاسفانه تو روز اصلا نمیخوابن 🥴

مگه دیفن هیدرامین نمیخورن 

خواب اوره که 

سلام عزیزم شما یه جا نوشته بودید برا پانیک سه ساله قرص میخورید. هنوز قرص میخورید یا دیگه خوب شدید؟

نه عزیزم من هنوز دارو مصرف میکنم و این چند وقت اخیر به خاطر یه سری مشگلات اضطرابم خیلی زیادتر شد و متاسفانه حمله ها هم بیشتر.ببخشید دیر جواب دادم