2777
2789
عنوان

کسایی که مشهدن یه لحظه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست
بهش گفتم .....من خیلی ضعیف شدم روحیمو باختم انگار داره زندگیم تموم میشه    

هیچ میدونی من کی هستم هیچ میدونی من ۴ساله مریضی تو رو داشتم و الان ۱ساله خوب شدم هیچ میدونی من میکروب معده شدید تهوع های زیاد بی اشتهایی شدید و پوست استخون شده بودم پ داشتم میمیردم تمام آندوسکپی ها و آزمایشات و رفته بودم تمام داروهارو خورده بودم خوب نشدم من انگار مامور شدم بهت آرامش بدم همینجوری اشکم بنو نمیاد بعد کلی دکتر رفتن برای آخرین بار رفتم پیش روانپزشک تو اوج ناامیدی و با قرص اعصاب خوب شدم 

هیچ میدونی من کی هستم هیچ میدونی من ۴ساله مریضی تو رو داشتم و الان ۱ساله خوب شدم هیچ میدونی من میکرو ...

خواهرم دارم اشک میریزم می‌نویسم نمی‌دونم چیکار کنم خوب بشم بااین میکروب که داره زندگیمو ازم میگیره اصلانمیتونم زیاد سرپاوایسم گردنم دردمیکنه‌ دردش میزنه به پشتم از گردن به پایین پاهام خیلی بی حسن هرچی هم غذامیخورم دل‌پیچه شدید میگیرم و....خیلی ناامیدم هرچی خداروصدامیزنم دردمو دوانمیکنه

.....خدایا دوستت دارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همون کاربر دختر فوتبالیست  هستم که اون کاربریم ترکیده برو تو تاپبکام ببین منو چکار کرده میکروب چه بلاهایی سرک اومده فکر میکنم خدا منو سر راهت گذاشته تا مشکلت حل بشه من فقط و فقط و فقط با دکتر روانپزشک اونم بعد ۳ماه خوب شدم

میشه اگه داشتید بهم بگی چیکارکردی که خوب شدی خواهر دارم نابودمیشم از دست این مریضی 

من از سن ۱۴ سالگی درگیرم

تا ۱۹داغون بودم اخرش دعاگرفتم شدتش کمتر شدخیلی.

الان ۲۶سالمه از پارسال معدم بهم ریخته هم اندوسکپی شدم هم کلونوسکپی

ولی هنوزم خوب نشدم همش معدم باد داره اسیده معده کشته منو

هیچی درست نمیتونم بخورم

معدم و روده هام انگار میسوزن کلا نمیدونم چطوری بهت بگم اذیتم.

واقعا خدا کمکت کنه مشکلات گوارشی خیییییییییلی بده

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
خواهرم دارم اشک میریزم می‌نویسم نمی‌دونم چیکار کنم خوب بشم بااین میکروب که داره زندگیمو ازم میگیره ا ...

ببین تو خود منی خود خود من  من تمام راههارو رفتم تا حالا روانپزشک رفتی این دردها که علتی واسش دکتر پیدا نمیکنه همش عصبیه ترو خدا برو روانپزشک دارو بگیر و بخور میکروب معده برطرف شده جنبه روانی و روحیش تو بدنته که ابن علائمش هست تو خود خود منی

من همون کاربر دختر فوتبالیست  هستم که اون کاربریم ترکیده برو تو تاپبکام ببین منو چکار کرده میکر ...

آخه دکترروانپزشک که میکروب معده رو ازبین نمیبره 

.....خدایا دوستت دارم  
ببین تو خود منی خود خود من  من تمام راههارو رفتم تا حالا روانپزشک رفتی این دردها که علتی واسش د ...

معذرت می‌خوام اخه هرچی غذا میخورم دل‌پیچه میگیرم درجادفع میکنم مخصوصا سردیجات هرچند دیگه نمی‌خورم غذاهای سرد ایناهمش ازمیکروب معدست

.....خدایا دوستت دارم  
آخه دکترروانپزشک که میکروب معده رو ازبین نمیبره 

گوش کن من ۶بار دوره دو هفته ای آنتی بیوتیک تیک هارو خوردم ۶بار آخرش دکتر گفت تو دیگه هیلکو نداری یعنی علائمش اون جنبه روانی مشکل معدست که مونده باهات و واقعا هم درست گفت من میگفتم دکتره چقدر احمقه من مشکل معدمه چه ربطی به روان داره ولی وقتی رفتم روانپزشک به عنوان آخرین راه دیدم در خدا به روم باز شد

معذرت می‌خوام اخه هرچی غذا میخورم دل‌پیچه میگیرم درجادفع میکنم مخصوصا سردیجات هرچند دیگه نمی‌خورم غذ ...

ببین تاپیکهای منو بخون من کلا شبیه توام همش دلپیچه غذا پایین نمیرفت دلم می‌پیچید و بعد از دفع راحت میشدم

گوش کن من ۶بار دوره دو هفته ای آنتی بیوتیک تیک هارو خوردم ۶بار آخرش دکتر گفت تو دیگه هیلکو نداری یعن ...

کاش منم همینطور باشه که میگی یه ماه پیش آندوسکوپی دادم میکروب داشت بهم قرص داد گفت دوهفته دیگه بیا من پریروز رفتم تست دادم هنوز میکروب داشت معدم باز بهم آنتی بیوتیک داد گفت دوهفته دیگه بیا ولی من انگار دنیا رو سرم خراب وقتی گفت هنوز میکروبت ازبین نرفته

.....خدایا دوستت دارم  
کاش منم همینطور باشه که میگی یه ماه پیش آندوسکوپی دادم میکروب داشت بهم قرص داد گفت دوهفته دیگه بیا م ...

اگه به حرفم گوش ندی مجبوری ۲ یا ۳سال راه منو بری بعد به نتیجه من برسی میکروب معده با دارو شدتش کم میشه از بین نمیره تو بدن همه آدمها هست همه ولی واسه ما چون تعدادش بیشتره علائم نشون میده بعد آنتی بیوتیک ها میکروب کم شده ولی جنبه روانی اون تو بدنت هست چون گوارش همش داخلش رشته های عصبی و اعصاب