2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 38 پست
بنظرت بری ب نفعت نیس ؟یا میترسی؟کمی تحقیق کن در این باره ولی دکترا بیشتر از همه میدونن و صابقه همه چ ...

میترسم 

اگه سونو رو شکمی هم بکنه خوبه .... ولی بهش گفتم . گفت سونو داخلی 

یه دو سه روز صبر میکنم . اگه بدتر شد باز حتما میرم

ای وای  شرمنده گلم باشه

افرین عزیزم الا درس شد😘😘

انشالله نی نیت سالم باشه سالم بقل بگیری استرس ب خودت وارد نکن عزیزم استراختتم بیشتر کن بچه بره بالا اتفاقی نیوفته انشالله ب امیده خدا نی نی هامونو ساله دیگ چله بقلمونه البته حالا زودترشا ولی اولین چلشونو میبینین😍😍😍

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میترسم  اگه سونو رو شکمی هم بکنه خوبه .... ولی بهش گفتم . گفت سونو داخلی  یه دو سه رو ...

خدانکنه انشالله بهتر شه اره سونو شکمی ضرری نداره ک همه میکنن ولی سونو داخلی رو نمیدونم دربارش مواظبه خودت خیلی باش

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
افرین عزیزم الا درس شد😘😘 انشالله نی نیت سالم باشه سالم بقل بگیری استرس ب خودت وارد نکن عزیزم استر ...

عزیزم 

خیلی قشنگ حرف میزنین 

خیلی آروم شدم 

ممنونم مهربونم 

عزیزم  خیلی قشنگ حرف میزنین  خیلی آروم شدم  ممنونم مهربونم

فداتشم من خداروشکر همیشه دلتون اروم باشه😍

من چشمم ترسیده تو ۶ماهگی پسرمو از دست دادم نمیخام این اتفاقه تلخ سر کسی بیاد برا همین خاهشا مواظب خودت باش استراحتتو بیشتر کن رابطه هم نداشته باش انشالله چیزی نمیشه و دوسه روزه تموم میشه درده شکمت😍😍😘😘

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
بچم که خیلی پایینه 

همسن خیلی پاسسنه ک باید استراخت داشته باشی ک بره بالا و رابطه هم نداشته باش عزیزم استراحت منظورم نشستنو فلان نیستا فقد باید دراز بکشی تا بچه بره بالا نترس چیزی نمیشه تا اینجا اومدی نصفه نصفشم نمونده کم مونده ک نی نیتو بقل بگیری پس مواظبش باش ولی فقد با استراحت نی نی میره بالا عزیزم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
فداتشم من خداروشکر همیشه دلتون اروم باشه😍 من چشمم ترسیده تو ۶ماهگی پسرمو از دست دادم نمیخام این ات ...

آخیییی عزیزم 

خیلی ناراحت شدم

والا استراحت که کم دارم . دیگه کارای خونه که میدونین 

بشور و تمیز کن ووووو

حالا که اینجوری گفتین باید خیلی رعایت کنم پس 

چون منم میترسم خدایی نکرده مشکل پیش بیاد

آخیییی عزیزم  خیلی ناراحت شدم والا استراحت که کم دارم . دیگه کارای خونه که میدونین  ...

وااااای این سه ماهووو کارایه خونروو بیخیال باش دیگ بسپر ب اطرافیانت بسپر ب شوهرتتتت😡😡😡😡تا اینجا اومدییی حالا میگی استراحتم کمههه دراز باید بکشی بچه بره بالااا تروخدا مواظب باش جاروبرقی اینا نباید بکشی رحمو کلا میاره پایین چ جارو دستی چ برقی نباید اصلا بکشی کارایه خونرووو فقد سه ماه بیخیال شوو میفهمی سه ماه مونده فقد ۶ماهتو سپری کردی ۳ماهو تروخدا مواظب باش من مواظب نشدم مثله سگ پشیمونم همش کار میکردم مثله ادمایه عادی بعدا اومدم زایمان زودرس شدم ولی این یکی رو خیلی مواظبم تروخدا مواظب باش توام اون نی نی هیچ گناهی نداره فقد میخاد بیاد ب دنیااا🥺🥺🥺🥺🥺

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
ان شاءالله عزیزم خیلی ممنونم از راهنمایتون  🥰

فداتشم وظیفم بود خودمو خیلی سبک حس کردم ک این حرفارو بهت گفتم و انشالله ک گوش بدی و چیزی نشه برا نی نیت یادت نره فقد استراحت داشته باش و رابطه نداشته باش چون بچت پایینه دهانه رحمت ب بهونه بنده مواظب باش انشالله ک کمکت کرده باشم ❤️❤️❤️

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
وااااای این سه ماهووو کارایه خونروو بیخیال باش دیگ بسپر ب اطرافیانت بسپر ب شوهرتتتت😡😡😡😡تا اینجا ...

پس من خیلی بی خیال و دیونم 

خوب که بهم گفتی 

من گفتم حالا که جاروبرقی نمیتونم بیام لااقل جارودستی بکشم .

پس اونم ولش . ان شاءالله که به سلامتی بگذره 

پس من خیلی بی خیال و دیونم  خوب که بهم گفتی  من گفتم حالا که جاروبرقی نمیتونم بیام لا ...

ن جاروبرقی رو کلا تو حاملگی چ تو خطر باشی یا نباشی نباید اصلا بکشی فداتشم مواظب باش تروخدا حالا بیخیال اینا نباش چون گفتم و هوشیار شدی فقد مواظب باش سه ماه چیزی نیس❤️

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
فداتشم وظیفم بود خودمو خیلی سبک حس کردم ک این حرفارو بهت گفتم و انشالله ک گوش بدی و چیزی نشه برا نی ...

خیلی بهم کمک کردی بخدا

دکتر میدونست که مشکل دارم و درد . اصلا اینجوری نگفت . 

تازه من تو هفته هفتم خونریزی پشت جفت هم داشتم که خداراشکر با شیاف خوب شدم .... 

ن جاروبرقی رو کلا تو حاملگی چ تو خطر باشی یا نباشی نباید اصلا بکشی فداتشم مواظب باش تروخدا حالا بیخی ...

قربونت برم 

ان شاءالله همیشه خنده رو لبات و دلت شاد باشه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792