2777
2789
چله سوره حشر خوندی ؟

واقعا یادم نیست !

یه مدت هرچی که فکرشو کنی خوندم اینقدر چهله های سنگین و چندتا چندتا برداشتم که وقت نمیکردم سرمو بخارونم !

میگفتن خاک بریز رو سرت برای ازدواج خوبه انجام میدادم 😐 

اتفاق خاصی نیفتاد

سپردم به خودش که هر وقت صلاح دید به بهترین شکل ممکن برام اتفاق بیفته .

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین را هایی زیادی هس ببین دلت با چی جوره  من خودم چله یاسین  عاشورا  و نماز جعفر ...

نتیجه گرفتی گلم؟

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
۲۹ در استانه سی سالگی ترکم اهل یه شهرستان کوچیک

ان شاالله جرقه های نور و روشنایی به همه جنبه های زندگیت بباره 

کمیت زندگی از کیفیتش کم نمیکنه 

ان شاالله بحق خانوم فاطمه زهرا س این ب بعد درخشان زندگی کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
بععععععله

مرسییی گلم

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
واقعا یادم نیست ! یه مدت هرچی که فکرشو کنی خوندم اینقدر چهله های سنگین و چندتا چندتا برداشتم که وقت ...

چله چند تا چند تا نمیخاد انجام بدی 

هر وقت حال روحت اوکیه 

اینو انجام بده سوره حشر رو تا ۴۱ روز بخون 

۱ روز وقفه بنداز باز ۴۱ روز و... 

بععععععله

میشه دقیقا بگی چیکار کردی؟😁❤️ ممنون میشم

ازدواج واقعا بد نیست 

بد نیست اگه با شناخت ازدواج کنی و مطمئن شی طرفت آدم خوبیه و حق و حقوقت رو مث حق طلاق و ... رو بگیری ..ولی من تجربه ی خوبی نداشتم ..شاید چون بی شناخت و سنتی بود..خانوادم تعصبی بودن ..شاید چون خودم نمیخواستم و...ولی واقعا برای ازدواج باید احتیاط کنید ..اصلا بامزه نیس اگه اشتباهی انتخاب کنید ایندتون به معنای واقعی خراب میشه..امیدوارم که همه خوشبخت شن✨فقط از اینکه ازدواج نکردید ناراحت نباشید ..زندگیتون ادامه داره به خدااا

واقعا یادم نیست ! یه مدت هرچی که فکرشو کنی خوندم اینقدر چهله های سنگین و چندتا چندتا برداشتم که وقت ...

یکی دوساله فاصله گرفتم از چهله

درحدی که کلا اعتقادمو به چهله از دست دادم

اینجا یه تاپیک دیدم چهله دست جمعی صلوات حضرت فاطمه بود منم شرکت کردم 😅 نمیدونم با چه امیدی واقعا

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
میشه دقیقا بگی چیکار کردی؟😁❤️ ممنون میشم

دقیق ک چله یاسین میگرفتم 

چله زیارت عاشورا

نماز جناب جعفر طیار میخوندم 

خیلی به نماز جعفر طیار پیله کردم 

توسلات و چیزای دیگم بود 

دقیق ک چله یاسین میگرفتم  چله زیارت عاشورا نماز جناب جعفر طیار میخوندم  خیلی به نماز جع ...

ممنونم عزیزم

بد نیست اگه با شناخت ازدواج کنی و مطمئن شی طرفت آدم خوبیه و حق و حقوقت رو مث حق طلاق و ... رو بگیری ...

حق طلاق ک سخته و معمولا تو ازدواجهای سنتی اصلا نمیشه مطرح کرد 

چله چند تا چند تا نمیخاد انجام بدی  هر وقت حال روحت اوکیه  اینو انجام بده سوره حشر رو تا ...

ممنون عزیزم ولی دیگه واقعا نه وقتشو دارم نه حوصلشو 

خدا بخواد بدون چهله و این چیزا به ادم میده 

فقط باید توکل کرد