2777
2789
عنوان

کسی میدونه علت داغی کف پا در شب چیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64179 بازدید | 25 پست
یه سونو از کبد حتماا بده ،ممکنه کبد چرب باشه

اها مرسی حتما 

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که جوراب پشمی می‌پوشم موقع خواب پام از پتو بیرون باشه از خواب می پرم از بس سرمایی ام

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
اسی تهالت رو در اوردی؟ چرا؟

تو ده سالگی یه جراحی داشتم که به خاطر خطای پزشکی متاسفانه درش اوردن

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺
و منی که جوراب پشمی می‌پوشم موقع خواب پام از پتو بیرون باشه از خواب می پرم از بس سرمایی ام

رو پهلوهام پتو میندازم از سرما ولی پاهام یخن

تو ده سالگی یه جراحی داشتم که به خاطر خطای پزشکی متاسفانه درش اوردن

وای چه بد

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
رو پهلوهام پتو میندازم از سرما ولی پاهام یخن

من روماتیسم دارم همیشه خدا پاهام گزگز می‌کنه مخصوصا پاییز و زمستون

من روماتیسم دارم همیشه خدا پاهام گزگز می‌کنه مخصوصا پاییز و زمستون

انشالله بهتر بشی عزیزم 

اگه اشکال نداره درخواستمو قبول کن

وای چه بد

خدا خیلی بزرگه انشالله مشکلمون حل شه