2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیبینن ولی باید تو سیستم ثبت شه

نداشته باشی مگه اینکه با پارتی رد شی یا صاب کاروان برات فیک بسازه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
مرسی عزیزم. یعنی توی سیستم صاحب کاروان ثبت کنن؟

صاحب کاروان وقتی که میخاد براتون بلیط رزرو کنه شمارتونو میزنه و یه کد براتون میاد اون کد رو وارد سیستم میکنن و تمام

و لازمه دریافت کد اینه که واکسن زده باشید از قبل🤷🏻‍♀️

حالا اگه کارت فیک براتون درست کنن دیگه خودشون همه کارارو میکنن ازشون سوال کنید راهنمایی تون میکنن🥰ان شالله بطلبه به سلامت برید لذت ببرید و نهایت استفاده رو هم بکنید 

لایق بودیم مارو هم یاد کنید🥺💛

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
صاحب کاروان وقتی که میخاد براتون بلیط رزرو کنه شمارتونو میزنه و یه کد براتون میاد اون کد رو وارد سیس ...

ممنونم عزیزم . انشاله هرچی خیره. چشم حتما برای همتون دعا میکنم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز