2777
2789
عنوان

مادرشوهرم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 56 پست

منم سالی که عقد بودم برام یلدایی نیاوردن خانوادش فقط همسرم برام میوه و لباس اینا گرفت که برام یک دنیا می ارزید☺️حتی موقع عیدی آوردن هم به زور آوردن برام فقط چند تیکه لباس همین طلا اینا نیاوردن نکه نداشته باشن خیلی هم وضعشون خوب بود ولی خیلی خسیس بودن

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
چقدر کینه ای⁦☹️⁩

کینه ای نیستم 

کاری کردن مثل خودشون باشم چند سال رفتم احترام گذاشتم بجای قدردانی پیش همه گفتن ک چون پول ندارن آمدن اینجا بخورن شکمشون پر کنن پول من می‌ره تو شکم اونا دیگ نرفتم تا شکم من پر نشه تا من از گرسنگی بمیرک

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم سالی که عقد بودم برام یلدایی نیاوردن خانوادش فقط همسرم برام میوه و لباس اینا گرفت که برام یک دنی ...

چه جالب خانواده شوهر تو دوران عقد جدا عیدی میارن؟

من شوهرمم نیاورد، همش هم بخاطر حرفای اطرافیانش...اما واسه اونا که خرج میکرد اشکال نداشت

چه جالب خانواده شوهر تو دوران عقد جدا عیدی میارن؟ من شوهرمم نیاورد، همش هم بخاطر حرفای اطرافیانش... ...

اره ما رسم داریم برای عروس تازه یلدایی و عیدی می‌بریم به اضافه یک تیکه طلا 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
کینه ای نیستم  کاری کردن مثل خودشون باشم چند سال رفتم احترام گذاشتم بجای قدردانی پیش همه گفتن ...

انشالله یه روزی انقد پولدار میشی اونا میان خونت و این حرفاشون یادشون میاد غصه نخور عزیزم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
اره ما رسم داریم برای عروس تازه یلدایی و عیدی می‌بریم به اضافه یک تیکه طلا 

ما هم رسم داریم اما فقط شوهر! خانواده‌اش جدا نمیارن. البته داداش خودم نمیتونست واسه زنش ببره، بابام خرج کرد هم طلا گرفت هم میوه هم لباس. اما شوهرم هیچی نیاورد چون امانش میگفت باید پس انداز کنه، اما وقتی چندبرابرش رو واس مامان و خواهرش خرج میکرد ، دولپه میخوردن و فکر پس انداز شوهرم نبودن

بعد سه سال یادت افتاده؟  بنظرم کلا این چیزارو از ذهنت بریز دور چون فقط خودتو نابود میکنی

نه عزیزم از اول همینجوری بودم ولی امروز شوهرم برای اولین بار این حرفو زد

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
به نظرم اگه نکنی جلو شوهرت خراب میشی فقط چون خودش گفته بهت  اگه نگفته بود میشد زنگ نزنی

اره واقعا 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
نه  منم برجورایی شبیه تو هستم و بهم بی اخترامی کردن منم خونش نمیرم طبقه بالا هس اما نمیرم تا ب ...

دقیقا حرف منم همبنه چون خیلی دلم شکسته 

شوهرت زنگ بزنه .باهمان زنگ حرف بزن .مادرشه ....شب یلدا چله چی چی هست .ماهم نداریم .نه زنگی نه چیزی . ...

اینم درسته آره احتمال زیاد همین کارو میکنم

زنگ بزن زهر نکن این روزو ولشون کن حالا لیاقت ندارن خوبی بلذ نیستن تو خوب باش شرمنده شون کن

اخه اصلا شرمنده نمیشن فکر میکنن که میترسم

ببین دقیقا من شرایط تو رو دارم .... بنظرم سعی کن در ی حدی احترام نگه داری که اذیت نشی نه زیاد نزدیک ...

منم میگم اونا به روشون نمیارن منم نمیارم و زنگ نزنم .نظرت؟

الان عروسی کردین؟ دوران عقد برات هیچی نیاوردن؟ من حتی دوران عقد هم برام هیچی نیاوردن، با اینکه واسه ...

بله یکساله سرزندگیمم .اصلا حتی تاالان یه جفت جوراب برام نگرفتن. خرید نکردن .. هرکار بوده شوهرم انجام داده همین

زنگ بزن دلتو صاف كن

باهاشون خوبم مشکلی ندارم ولی اینجور مناسبتا اینجوری میشم