سلام بچه ها. ازتون نظر میخوام ممنون میشم کمکم کنید.من سه ساله ازدواج کردم و مادرشوهرم اصلا برام عیدی نیاورده نه شب یلدا نه عید نوروز حتی به روشونم نیاوردن،منم با خودم عهد کردم که شب چله بهشون زنگ نزنم چون بهم بی احترامی کردن (رسم دارنا چون برای جاری بزرگم برده بودن) امروز شوهرم از سرکار اومد گفت یادت باشه امشب شب یلداس به پدرمادرم زنگ بزنیم 😐 منم هیچی نگفتم من اصلا دوست ندارم زنگ بزنم ،درضمن اصلا مادرشوهرم زنگ نزده که بگه شب یلداس بیایید اینجا ..حالا به نظر شما زنگ بزنم یانه؟ یا به شوهرم چی بگم
خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
منم سالی که عقد بودم برام یلدایی نیاوردن خانوادش فقط همسرم برام میوه و لباس اینا گرفت که برام یک دنیا می ارزید☺️حتی موقع عیدی آوردن هم به زور آوردن برام فقط چند تیکه لباس همین طلا اینا نیاوردن نکه نداشته باشن خیلی هم وضعشون خوب بود ولی خیلی خسیس بودن
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
کاری کردن مثل خودشون باشم چند سال رفتم احترام گذاشتم بجای قدردانی پیش همه گفتن ک چون پول ندارن آمدن اینجا بخورن شکمشون پر کنن پول من میره تو شکم اونا دیگ نرفتم تا شکم من پر نشه تا من از گرسنگی بمیرک
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
کینه ای نیستم کاری کردن مثل خودشون باشم چند سال رفتم احترام گذاشتم بجای قدردانی پیش همه گفتن ...
انشالله یه روزی انقد پولدار میشی اونا میان خونت و این حرفاشون یادشون میاد غصه نخور عزیزم
بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
اره ما رسم داریم برای عروس تازه یلدایی و عیدی میبریم به اضافه یک تیکه طلا
ما هم رسم داریم اما فقط شوهر! خانوادهاش جدا نمیارن. البته داداش خودم نمیتونست واسه زنش ببره، بابام خرج کرد هم طلا گرفت هم میوه هم لباس. اما شوهرم هیچی نیاورد چون امانش میگفت باید پس انداز کنه، اما وقتی چندبرابرش رو واس مامان و خواهرش خرج میکرد ، دولپه میخوردن و فکر پس انداز شوهرم نبودن