2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 56 پست
منم مثل شمام😭😭😭😭😭😭دارم دیونه میشم 

میدونی بدترین چیز اینه که از یه جایی به بعد انقد غمت زیاد میشه که کم کم زبونت قفل میشه

من سر شوهرم جلوی همه قسم میخوردم

انقد سعی میکردم با وجود همه کم و کاستی هاش عاقل و خوب و اقا نشونش بدم

الان اینطور شده ...

نمیدونم چطور باید سرمو بلند کنم جلوی همه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بدترین چیز اینه که از یه جایی به بعد انقد غمت زیاد میشه که کم کم زبونت قفل میشه من سر شوهرم ...

منم من سه سال دارم براش می‌جنگم😭خانوادم گفتن ول کن نکردم نمی‌دونم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭فک کنم بین منو خانوادش خانوادش انتخاب کرده آخه یهویی اینجوری شد 

a.z
منم من سه سال دارم براش می‌جنگم😭خانوادم گفتن ول کن نکردم نمی‌دونم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭فک کنم بین ...

منم 6 سال کنارش سگ دو زدم تا رسیدیم به هم، 

ولی بعد یه سال و نیم عقد و همه جوره تو تموم این سالها حمایت کردن دیه دست کشیدم از حمایتش ...

خسته میشم اندازه تموم دنیا وقتی بهم میگه باهات خوشبخت نیستم

یا اگه با فلانی ازدواج میکردم بهتر بود

همه ما یه دوره ای این حس شما رو تجربه کردیم

ب نظرم یاد بگیر یه آدم مستقل باشی یعنی خیلی نرمال کنار همسرت زندگی کنی نه این که مهرطلب باشی و همش نگران دوست داشته شدن از طرف همسرت باشی متاسفانه اکثر ما ازدواج رو غول چراغ جادو می بینیم که می تونه آرزوها و فانتزی های دلخواه ما رو برآورده کنه در صورتی که اون مرد بیچاره هم هزارتا مشکل و دغدغه ذهنی داره که خیلی هاشو به ما نمیگه نباید انتظار داشته باشیم همش قصه عاشقانه بهمون بگه همین که برای زندگی تلاش می کنه یعنی همسرشو دوست داره

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
بی مهری از ی طرف بی محلی از طرف دیگر حال رابطه هم صفر میشه

من دیگه باش کنار امدم نمیتونم بزور خودمو بهش تحمیل کنم که هرچقدرم محبت میکنم بیشتر آزار میبینم. درظاهر خیلی خوبیم ولی درونمون نه