2777
2789
عنوان

درسته ؟

135 بازدید | 25 پست

یه وام به شوهرم تعلق گرفت ، شوهرم گفت بریم مسافرت گفتم نه ، حالا خودش رفته تما کارارو کرده ومارو سورپرایز کردا ولی من ته دلم یکم ناراحتم میگم میخواستم طلا بخرم برا ی پس انداز ، چون ما هیچی پس انداز نداریم ، کارمون درسته ؟

برو مسافرت عشق و حال 

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا بنده خدا با این شرایط اقتصادی کار بدی کرده؟ شاید به استراحت نیاز داره، شما که تابحال پس انداز نداشتی حالام روش برین حال وهوایی عوض کنین گاهی نیازه مسافرت، روحیه اتون عوض میشه حالا که کاری که شده همراه وهمدلش باش در پناه خدا سالم وخوش باشین

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷

عیب نداره بیخیال همین روزای کنارهم بودن خوبه ونعمته..کی میدونه فرداچی میشه...ازلحظه ودر لحظه لذت زندگی روببر..عمرکوتاهه..البته ان شاءالله همیشه تنتون سالم وروزای طولانی کنارهم خوش باشید...

عیب نداره بیخیال همین روزای کنارهم بودن خوبه ونعمته..کی میدونه فرداچی میشه...ازلحظه ودر لحظه لذت زند ...

قربونت عزیزم،  ماهم یافکر گذشته ایم یا آینده ، حال رو درنمی یابیم

چ جالب با پول وام رفته مسافرت اولین بارهمچی چیزی میشنوم

ما تمام مسافرتامون اینطور بوده قبلا، نذر دارم هرسال مشهد، فعلا که از قبل کرونا نرفتیم. 

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷