2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مادرتونه ایشون خیلی به گردنتون دارن آخه چه حرفیه ؟ 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

آدم با مامانش این حرفا رو نداره

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من هر چی داشته باشم می دم به مادرم ، حقوقم رو لباس و .....من زندگیم برای پدر و مادرمه ، تعجب کردم؟🤔

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

اره . منم استفاده میکردم . اصلا زمانی که رفتم خونه ی خودم و لوازم ارایش خریدم برای عروسیم قبلیا رو دادم به مامانم . چه عیبی داره 

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           
وا مادرتونه ایشون خیلی به گردنتون دارن آخه چه حرفیه ؟ 

کاری ندارم باشه اگه نیاز داشت می تونه استفاده کنه ولی میاد از سلیقه و وسایلم بد میگه بعدش استفاده میکنه

فقط خدا😍

نه بابا بنده خدا مامانم هیچ وقت بی اجازه دست بی هیچ وسیله ما نمی زنه

ولی اینجوری نکن با مادرت. گناه داره. حالا چی میشه مگه از چنتا از وسایلت استفاده کنه. 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اره . منم استفاده میکردم . اصلا زمانی که رفتم خونه ی خودم و لوازم ارایش خریدم برای عروسیم قبلیا رو د ...

عیبی نداره ولی چی رومخم میدونید خانم سلیقه منو دوس نداره بعدش اولین نفر خودش استفاده میکنه

فقط خدا😍
کاری ندارم باشه اگه نیاز داشت می تونه استفاده کنه ولی میاد از سلیقه و وسایلم بد میگه بعدش استفاده می ...

نمی دونم چی بگم قطعا من تو شرایط شما نیستم اما می تونید به قضیه از دید دیگه نگاه کنید ، تا هستن قدرشون رو بدونید همین و بس 💖⚘