2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تجربه نکردی این خرفو میزنی

نه چون میخوام مثل خودم باشه 

از پسرایی که دنبال رابطه هستن و به خاطر رابطه ازدواج میکنن خوشم نمیاد

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اونوقت از کجا میفهمین طرف میلش چجوریه؟🙄 سواله برام ها

خوب میپرسیم ازش

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
ترجیح میدم مثل خودم سرد باشه  از پسرایی که دنبال رابطه هستن و واسه این ازدواج میکنن متنفرم

زیادن ازین پسرا اتفاقا انقد که تغذیه ها بد شده دیگه قوت ندارن 😂😂😂

نه چون میخوام مثل خودم باشه  از پسرایی که دنبال رابطه هستن و به خاطر رابطه ازدواج میکنن خوشم ن ...

رابطه بخشی از زندگی زناشوییه و خیلی مهمه

هم زن هم مرد به یک اندازه از رابطه لذت میبرن 

یکی از پایه های زندگی زناشویی رابطست

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
رابطه بخشی از زندگی زناشوییه و خیلی مهمه هم زن هم مرد به یک اندازه از رابطه لذت میبرن  یکی از ...

خب من خوشم نمیاد و متفاوتم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

من شوهرم گرم هست خداروشکر ولی من مشکلم اینه که اون حس جنسی که ب نامزد سابقم داشتم به همسرم ندارم انگار از روی وظیفه .....بعد بخاطر ی سری مشکلات مجبورشدم زود انتخاب کنم و دیگه ترسیدم احساسی انتخاب کنم نادیده گزفتم میل جنسی و ...

رابطه بخشی از زندگی زناشوییه و خیلی مهمه هم زن هم مرد به یک اندازه از رابطه لذت میبرن  یکی از ...

رابطه چسب زندگیه  

نباشه زوج از هم دور میشن و این حق طرفین روز خاستگاری از سردی یا گرمی همسرش مطلع بشه

یا قرآن😐

مگه شما نپرسیدید؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
رابطه چسب زندگیه   نباشه زوج از هم دور میشن و این حق طرفین روز خاستگاری از سردی یا گرمی همسرش ...

منم موافقم خیلی ازسردی ها وبقول خودشون تفاهم نداشتنا ازهمین سردبودنه یکی ازطرفین خصوصاآقاس.من شوهرم براش مهم بود پرسید و مث هم بودیم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
منم موافقم خیلی ازسردی ها وبقول خودشون تفاهم نداشتنا ازهمین سردبودنه یکی ازطرفین خصوصاآقاس.من شوهرم ...

عزیزم امضاتون عالیه