2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون تجربه نکردی این خرفو میزنی

نه چون میخوام مثل خودم باشه 

از پسرایی که دنبال رابطه هستن و به خاطر رابطه ازدواج میکنن خوشم نمیاد

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اونوقت از کجا میفهمین طرف میلش چجوریه؟🙄 سواله برام ها

خوب میپرسیم ازش

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
ترجیح میدم مثل خودم سرد باشه  از پسرایی که دنبال رابطه هستن و واسه این ازدواج میکنن متنفرم

زیادن ازین پسرا اتفاقا انقد که تغذیه ها بد شده دیگه قوت ندارن 😂😂😂

نه چون میخوام مثل خودم باشه  از پسرایی که دنبال رابطه هستن و به خاطر رابطه ازدواج میکنن خوشم ن ...

رابطه بخشی از زندگی زناشوییه و خیلی مهمه

هم زن هم مرد به یک اندازه از رابطه لذت میبرن 

یکی از پایه های زندگی زناشویی رابطست

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
رابطه بخشی از زندگی زناشوییه و خیلی مهمه هم زن هم مرد به یک اندازه از رابطه لذت میبرن  یکی از ...

خب من خوشم نمیاد و متفاوتم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

من شوهرم گرم هست خداروشکر ولی من مشکلم اینه که اون حس جنسی که ب نامزد سابقم داشتم به همسرم ندارم انگار از روی وظیفه .....بعد بخاطر ی سری مشکلات مجبورشدم زود انتخاب کنم و دیگه ترسیدم احساسی انتخاب کنم نادیده گزفتم میل جنسی و ...

رابطه بخشی از زندگی زناشوییه و خیلی مهمه هم زن هم مرد به یک اندازه از رابطه لذت میبرن  یکی از ...

رابطه چسب زندگیه  

نباشه زوج از هم دور میشن و این حق طرفین روز خاستگاری از سردی یا گرمی همسرش مطلع بشه

یا قرآن😐

مگه شما نپرسیدید؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
رابطه چسب زندگیه   نباشه زوج از هم دور میشن و این حق طرفین روز خاستگاری از سردی یا گرمی همسرش ...

منم موافقم خیلی ازسردی ها وبقول خودشون تفاهم نداشتنا ازهمین سردبودنه یکی ازطرفین خصوصاآقاس.من شوهرم براش مهم بود پرسید و مث هم بودیم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
منم موافقم خیلی ازسردی ها وبقول خودشون تفاهم نداشتنا ازهمین سردبودنه یکی ازطرفین خصوصاآقاس.من شوهرم ...

عزیزم امضاتون عالیه

2790
2778
2791
2779
2792