2777
2789
عنوان

نصف شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 26 پست
اررررره خیلی لذت داره خدایی مخصوصا گاز من  رفیقمو گاز ک میگیرما ی جوری بهم میچسبه ک دلم میخاد ...

آدم دلش نمیاد 

اصلا سعی نمیکنی ترکش کنی؟ 

حس نمیکنی عادت بدیه؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اره

کیو چرا چجوری

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ولی من افکار شکنجه کردن دارم مثل داعش 😢🤦‍♀️ نمیدونم چکار کنم. با این ک ادم اروم و ساکتی ام و همه ...

یعنی چی

چجوری

شوهرمو گاز میگیرم هر شب قبل خواب 😂واای یه بار از دستش عصبی بودم جووووری گاز گرفتم که تا یه هفته خون ...

دمنوش بخور آروم باش😐🍵

😂😂آخه یهو حرف پرویی میزنه باس زد تو دهنش 

شوهر باشه بچه نه. خیلی با چلوندن اذیت میشن

یعنی چی چجوری

تو ذهنم احساسات سرکوب شدم نمود پیدا میکنه. وقتی فشلرعصبی بهم دس میده یکی رو تو ذهنم مثل داعش شکنجه میدم لذت میبرم تا حالا عملی نکردم. یا احساس جنسیم هم همینطور من همش همه چیزو تو خودم خفه کردم. کاش یکی کمکم کنه

یا پیغمبر😂😂تو کافور بخور اروم بگیری

ن دیگ تا اون حد😂😂😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
آدم دلش نمیاد  اصلا سعی نمیکنی ترکش کنی؟  حس نمیکنی عادت بدیه؟

ن اتفاقا خیلیم دلم میاد😂

ن بابا ترک چرا دوستامم عادت کردن دیگ خودشون دستشونو میارن جلو میگن گاز بگیر 🤣

ب دوستم میگم ببین چقد دوستت دارم ک گازت میگیرم😂 

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ن اتفاقا خیلیم دلم میاد😂 ن بابا ترک چرا دوستامم عادت کردن دیگ خودشون دستشونو میارن جلو میگن گاز بگ ...

://///